fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’equip d’educaci贸 ambiental de Castell贸 trasllada a les platges les campanyes informatives

L’equip d’educaci贸 ambiental de Castell贸 trasllada a les platges les campanyes informatives

Estaran fins a la primera setmana de setembre a les platges del Gurug煤, del Pinar i del Serradal.

L’equip d’educaci贸 ambiental de l’Ajuntament de Castell贸 apropa la campanya de conscienciaci贸 sobre reciclatge a les platges de la ciutat. D’aquesta manera, les educadores i els educadors ambientals estaran tots els dimecres de juliol, agost i, tamb茅, la primera setmana de setembre al costat de les oficines d’informaci贸 tur铆stica de les platges de Castell贸 (de 10.00 a 13.00 hores), on informaran sobre les opcions existents a la ciutat per al reciclatge de tot tipus de residus i sobre com reduir les deixalles.

“Amb l’arribada de l’estiu els nostres h脿bits canvien i, per tant, poden fer-ho tamb茅 els h脿bits pel que fa a la separaci贸 de residus. 脡s molt important la tasca de l’equip d’educaci贸 ambiental per a recordar que cal que continuem reduint i reutilitzant al m脿xim les deixalles que produim, per貌 tamb茅 que continuem separant”, ha assegurat el regidor de Reciclatge i Gesti贸 de Residus de Castell贸, Ignasi Garcia. L’edil tamb茅 ha recordat que “hem de tindre molta cura amb no deixar cap residu a la platja, ja que aquests poden contaminar el sol i acabar directament a la mar”.

Aix铆 doncs, l’equip d’educaci贸 ambiental resoldr脿 dubtes sobre la separaci贸 de residus amb l’objectiu de cridar l’atenci贸 sobre l’abandonament de deixalles a la naturalesa. Per aquest motiu, les educadores ambientals prestaran especial atenci贸 al fem generat habitualment a les platges (llaunes, brics, envasos de pl脿stic…). Amb les explicacions, el p煤blic rebr脿 materials de les campanyes impulsades per la Regidoria de Reciclatge i Gesti贸 de Residus.

Les seg眉ents sessions previstes per l’equip d’educadores i educadors ambientals tindran lloc el 21 de juliol a la platja El Serradal, el 28 de juliol a la platja de Gurug煤, el 4 d’agost a la platja del Pinar, l’11 d’agost al Serradal, el 18 d’agost al Gurug煤, el 25 d’agost al Pinar i l’1 de setembre a la platja del Serradal.

L’脿rea de Reciclatge i Gesti贸 de Residus tamb茅 ha realitzat accions per conscienciar sobre la recollida de voluminosos. En eixe sentit, l’Ajuntament ha enviat 38.000 imants amb la imatge del Fadr铆 i informaci贸 sobre el servei de recollida del consistori. A m茅s, l’equip d’educaci贸 ambiental ha repartit bosses de r脿fia amb els diferents colors de totes les fraccions (verd, groc, blau i marr贸). Cal recordar que el consistori de Castell贸 ha realitzat altres campanyes informatives, com el cas d’ “Un marr贸 de tots” amb la qual han conscienciat a la ciutadania sobre la recollida de l’org脿nica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.