fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les classes de castell脿 per a estrangers obrin un nou curs per a afavorir la integraci贸 de la poblaci贸 immigrant a Vila-real

Les classes de castell脿 per a estrangers obrin un nou curs per a afavorir la integraci贸 de la poblaci贸 immigrant a Vila-real

El regidor de Cooperaci贸 i Integraci贸, 脕lvaro Escorihuela, ha donat la benvinguda al nou curs als alumnes de les classes de castell脿 per a immigrants que imparteix el departament amb l’objectiu de facilitar la integraci贸 de les persones immigrants en la societat vila-realenca a trav茅s de l’aprenentatge de l’idioma. L’acte ha servit tamb茅 per a lliurar els certificats als alumnes del curs passat.

Les sessions, que s’imparteixen els dimecres i divendres, es divideixen en dos nivells (iniciaci贸 i conversa), i estan dirigides espec铆ficament a persones estrangeres de parla no hispana que necessiten nocions de castell脿 per a tirar endavant en situacions quotidianes com realitzar tr脿mits, acudir al metge o participar en els centres educatius, entre uns altres. Amb aquest objectiu, les classes, amb 30 hores lectives, permeten adquirir un coneixement b脿sic de l鈥檌dioma i, en particular, millorar el nivell de comunicaci贸 oral per a poder integrar-se sense dificultats. Els grups estan formats per 20 persones.

鈥淓ls cursos de castell脿 per a estrangers s贸n una eina fonamental per a afavorir la integraci贸 que estan donant bons resultats. Els alumnes, amb totes les dificultats afegides per la seua situaci贸 o la p猫rdua d’h脿bit d’estudi en molts casos, acaben les classes amb unes compet猫ncies ling眉铆stiques b脿siques que els s贸n molt 煤tils per a tirar endavant en el seu dia a dia i en la seua relaci贸 amb els ve茂ns i ve茂nes de Vila-real鈥, conclou Escorihuela.

Leave a Reply

Your email address will not be published.