fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Les obres d’ampliació del Centre de Salut I de la Vall d’Uixó evolucionen favorablement

Les obres d’ampliació del Centre de Salut I de la Vall d’Uixó evolucionen favorablement

L’edifici s’ampliarà en 1.426 metres quadrats i es reformaran integralment els actuals 1.655 metres quadrats.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó valora favorablement l’evolució de les obres d’ampliació i reforma del Centre de Salut I (carrer Octavi Ten), gràcies a les quals s’ampliarà la seua superfície pràcticament al doble de l’actual i comptarà amb 24 consultes més de les que disposa en aquests moments. En aquest sentit, s’incrementaran les consultes d’infermeria, l’àrea d’atenció especialitzada, l’espai d’atenció de matrona i l’àrea de salut mental.

“A la fi de novembre acabarà la primera fase de les obres, que afecta les Urgències i la Zona de Rehabilitació, serveis que es traslladaran de l’antic edifici al nou espai construït per a continuar amb les següents fases”, explica l’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, qui també destaca que aquest és un compromís assumit “des de la responsabilitat i sense promeses incomplides”.

L’alcaldessa, a més, ha volgut fer un reconeixement als treballadors i treballadores dels dos centres de salut del municipi, destacant que el seu treball ha sigut clau en la lluita contra la COVID-19.

El programa funcional del centre contempla: una Àrea d’Atenció Continuada, amb quatre consultes, sala d’observacions, descans de personal, recepció, espera i condícies.

En l’àrea de Rehabilitació hi haurà tres consultes, gimnàs, boxs, vestuari i espera. L’àrea de Medicina General tindrà 23 consultes de medicina general i d’infermeria, amb esperes.

Així mateix, l’àrea d’Atenció Especialitzada comptarà amb quatre consultes i espera; l’àrea Maternal disposarà de dues consultes, gimnàs, vestuaris, magatzem i esperes, i la Unitat d’Odontologia preventiva tindrà una consulta i espera.

També comptarà amb una sala d’extraccions i una sala d’electrocardiograma per al servei d’Extraccions Perifèriques; i el servei de Radiologia disposarà d’una sala, consultes i esperes. D’altra banda, l’àrea de Salut Mental disposarà de cinc consultes i despatxos.

Finalment, el centre comptarà amb un espai per a Serveis Generals; un altre per a Recepció, control i arxiu i una Àrea Administrativa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.