fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les obres d’ampliaci贸 del Centre de Salut I de la Vall d’Uix贸 evolucionen favorablement

Les obres d’ampliaci贸 del Centre de Salut I de la Vall d’Uix贸 evolucionen favorablement

L’edifici s’ampliar脿 en 1.426 metres quadrats i es reformaran integralment els actuals 1.655 metres quadrats.

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 valora favorablement l’evoluci贸 de les obres d’ampliaci贸 i reforma del Centre de Salut I (carrer Octavi Ten), gr脿cies a les quals s’ampliar脿 la seua superf铆cie pr脿cticament al doble de l’actual i comptar脿 amb 24 consultes m茅s de les que disposa en aquests moments. En aquest sentit, s’incrementaran les consultes d’infermeria, l’脿rea d’atenci贸 especialitzada, l’espai d’atenci贸 de matrona i l’脿rea de salut mental.

“A la fi de novembre acabar脿 la primera fase de les obres, que afecta les Urg猫ncies i la Zona de Rehabilitaci贸, serveis que es traslladaran de l’antic edifici al nou espai constru茂t per a continuar amb les seg眉ents fases”, explica l’alcaldessa de la Vall d’Uix贸, Tania Ba帽os, qui tamb茅 destaca que aquest 茅s un comprom铆s assumit “des de la responsabilitat i sense promeses incomplides”.

L’alcaldessa, a m茅s, ha volgut fer un reconeixement als treballadors i treballadores dels dos centres de salut del municipi, destacant que el seu treball ha sigut clau en la lluita contra la COVID-19.

El programa funcional del centre contempla: una 脌rea d’Atenci贸 Continuada, amb quatre consultes, sala d’observacions, descans de personal, recepci贸, espera i cond铆cies.

En l’脿rea de Rehabilitaci贸 hi haur脿 tres consultes, gimn脿s, boxs, vestuari i espera. L’脿rea de Medicina General tindr脿 23 consultes de medicina general i d’infermeria, amb esperes.

Aix铆 mateix, l’脿rea d’Atenci贸 Especialitzada comptar脿 amb quatre consultes i espera; l’脿rea Maternal disposar脿 de dues consultes, gimn脿s, vestuaris, magatzem i esperes, i la Unitat d’Odontologia preventiva tindr脿 una consulta i espera.

Tamb茅 comptar脿 amb una sala d’extraccions i una sala d’electrocardiograma per al servei d’Extraccions Perif猫riques; i el servei de Radiologia disposar脿 d’una sala, consultes i esperes. D’altra banda, l’脿rea de Salut Mental disposar脿 de cinc consultes i despatxos.

Finalment, el centre comptar脿 amb un espai per a Serveis Generals; un altre per a Recepci贸, control i arxiu i una 脌rea Administrativa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.