fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les obres del mercat del Port de Sagunt finalitzaran a finals de febrer

Les obres del mercat del Port de Sagunt finalitzaran a finals de febrer

El projecte ha consistit en millores de funcionament, accessibilitat, senyalitzaci贸 i est猫tica de l’edifici.

Les obres del mercat del Port de Sagunt estan pr脿cticament finalitzades, a falta dels 煤ltims tr脿mits. El projecte ha tingut com a objectiu realitzar les actuacions necess脿ries per a l’activitat del mercat, com millorar les condicions de funcionament, d’accessibilitat, de senyalitzaci贸 i d’est猫tica de l’edifici. Per este motiu, l’alcalde de Sagunt, Quico Fern谩ndez; el regidor de Manteniment, Pepe Gil; i el regidor de Mercats i Comer莽, Sergio Moreno, varen realitzar una visita a les obres del mercat del Port de Sagunt.

Quico Fern谩ndez ha assegurat que “les obres estan a punt de finalitzar” i que “hui en dia el mercat del Port t茅 totes les condicions necess脿ries per als venedors com per als clients”. A m茅s, ha afegit respecte al cap铆tol econ貌mic que “茅s una inversi贸 que supera els 100.000 euros i amb aix貌 crec que estem complint un dels nostres compromisos”.

El regidor de Mercats i Comer莽 ha afirmat que “amb estes obres complim el nostre comprom铆s amb la ciutadania referent al nucli hist貌ric del Port de Sagunt i donem resposta als requeriments dels comerciants del mercat interior per tal d’adequar el mercat del Port de Sagunt”. Sergio Moreno ha explicat que s’ha realitzat una “forta inversi贸”, que complementa la de l’any passat amb l’aire condicionat, que era una demanda de fa m茅s de 10 anys. “Amb estes inversions s’han resolt molts dels problemes que tenia este mercat anteriorment”.

Pel que fa a les millores d’accessibilitat, s’ha ampliat la dotaci贸 de servicis adaptats per a persones amb diversitat funcional. A m茅s, s’han col路locat dues baranes en cada un dels accessos est i oest. Quant a la seguretat, s’ha col路locat senyalitzaci贸 d’emerg猫ncia ubicada en totes les portes d’eixida i servicis, tamb茅 elements d’extinci贸 i recorreguts d’evacuaci贸 i quadre el猫ctric.

Per altra banda, a fi de millorar el funcionament de les instal路lacions, s’han substitu茂t les sis baixants ocultant-les en diferents falsejats en la fa莽ana porticada. Per a millorar el manteniment de l’edifici s’ha creat un nou acc茅s a la coberta que garantisca la seguretat i salut dels operaris. Tamb茅 s’han substitu茂t els armaris de les BIES i s’han reparat les fonts d’aigua.

Respecte a l’exterior del mercat, s’ha substitu茂t la il路luminaci贸 exterior del porxe instal路lant projectors LED, a m茅s s’han fet reparacions en el conjunt de la fa莽ana per a millorar les condicions est猫tiques i de visibilitat de l’edifici, que culminaran amb una exposici贸 fotogr脿fica en el porxe mostrant les diferents etapes de construcci贸 del mercat.

L’empresa adjudicat脿ria de les obres va ser AC2 Obras y Servicios SL, amb un pressupost d’adjudicaci贸 de 99.537,71 euros m茅s IVA. La finalitzaci贸 de les obres est脿 prevista per a la tercera setmana de febrer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.