fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Les obres del mercat del Port de Sagunt finalitzaran a finals de febrer

Les obres del mercat del Port de Sagunt finalitzaran a finals de febrer

El projecte ha consistit en millores de funcionament, accessibilitat, senyalització i estètica de l’edifici.

Les obres del mercat del Port de Sagunt estan pràcticament finalitzades, a falta dels últims tràmits. El projecte ha tingut com a objectiu realitzar les actuacions necessàries per a l’activitat del mercat, com millorar les condicions de funcionament, d’accessibilitat, de senyalització i d’estètica de l’edifici. Per este motiu, l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández; el regidor de Manteniment, Pepe Gil; i el regidor de Mercats i Comerç, Sergio Moreno, varen realitzar una visita a les obres del mercat del Port de Sagunt.

Quico Fernández ha assegurat que “les obres estan a punt de finalitzar” i que “hui en dia el mercat del Port té totes les condicions necessàries per als venedors com per als clients”. A més, ha afegit respecte al capítol econòmic que “és una inversió que supera els 100.000 euros i amb això crec que estem complint un dels nostres compromisos”.

El regidor de Mercats i Comerç ha afirmat que “amb estes obres complim el nostre compromís amb la ciutadania referent al nucli històric del Port de Sagunt i donem resposta als requeriments dels comerciants del mercat interior per tal d’adequar el mercat del Port de Sagunt”. Sergio Moreno ha explicat que s’ha realitzat una “forta inversió”, que complementa la de l’any passat amb l’aire condicionat, que era una demanda de fa més de 10 anys. “Amb estes inversions s’han resolt molts dels problemes que tenia este mercat anteriorment”.

Pel que fa a les millores d’accessibilitat, s’ha ampliat la dotació de servicis adaptats per a persones amb diversitat funcional. A més, s’han col·locat dues baranes en cada un dels accessos est i oest. Quant a la seguretat, s’ha col·locat senyalització d’emergència ubicada en totes les portes d’eixida i servicis, també elements d’extinció i recorreguts d’evacuació i quadre elèctric.

Per altra banda, a fi de millorar el funcionament de les instal·lacions, s’han substituït les sis baixants ocultant-les en diferents falsejats en la façana porticada. Per a millorar el manteniment de l’edifici s’ha creat un nou accés a la coberta que garantisca la seguretat i salut dels operaris. També s’han substituït els armaris de les BIES i s’han reparat les fonts d’aigua.

Respecte a l’exterior del mercat, s’ha substituït la il·luminació exterior del porxe instal·lant projectors LED, a més s’han fet reparacions en el conjunt de la façana per a millorar les condicions estètiques i de visibilitat de l’edifici, que culminaran amb una exposició fotogràfica en el porxe mostrant les diferents etapes de construcció del mercat.

L’empresa adjudicatària de les obres va ser AC2 Obras y Servicios SL, amb un pressupost d’adjudicació de 99.537,71 euros més IVA. La finalització de les obres està prevista per a la tercera setmana de febrer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.