fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les platges de Sagunt romandran tancades durant la Nit de Sant Joan

Les platges de Sagunt romandran tancades durant la Nit de Sant Joan

L’Equip de Govern del municipi ha decidit adoptar esta mesura per precauci贸, davant les possibles aglomeracions que es poden produir en esta tradicional nit, amb la condici贸 d’evitar contagis.

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Sagunt ha decidit tancar les platges del municipi al p煤blic durant la Nit de Sant Joan. La decisi贸 adoptada es fonamenta en la prevenci贸 davant la pand猫mia de COVID-19, tenint en compte que en esta tradicional vetlada se solen produir reunions massives de persones en el litoral, i es fa per tant necessari tractar d’evitar en la mesura que siga possible les aglomeracions.

Des del Consistori es recorda a la ciutadania que, a pesar que les dades d’incid猫ncia en el municipi de Sagunt i a la Comunitat Valenciana s贸n baixos, la pand猫mia encara no ha acabat, per la qual cosa 茅s en dates destacades com esta en les quals es produeixen grans massificacions quan cal extremar l’atenci贸 i no baixar la gu脿rdia. 脡s per aix貌 que es fa una crida a les persones perqu猫 actuen amb la deguda precauci贸 referent a aix貌 i se subratlla que la mesura adoptada va precisament en eixa l铆nia.

D’altra banda, la Regidoria de Festes, Cultura Popular i Cultura tamb茅 ha anunciat que no hi ha previst per a esta vetlada cap mena d’acte l煤dic ni festiu, ja que actualment nom茅s est脿 permesa la celebraci贸 d’esdeveniments culturals amb unes condicions limitades d’aforament i mesures sanit脿ries en recintes delimitats, cas que no es dona en la tradicional Nit de Sant Joan.

Aix铆 doncs, es recomana a la ciutadania que en la nit del 23 al 24 de juny no acudisca a cap de les platges del municipi de Sagunt, ja que el seu acc茅s estar脿 tancat al p煤blic i no es permetran celebracions de cap mena en els arenals ni en la riba de la mar a la mitjanit ni tampoc en les hores pr猫vies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.