fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Les platges de Sagunt romandran tancades durant la Nit de Sant Joan

Les platges de Sagunt romandran tancades durant la Nit de Sant Joan

L’Equip de Govern del municipi ha decidit adoptar esta mesura per precaució, davant les possibles aglomeracions que es poden produir en esta tradicional nit, amb la condició d’evitar contagis.

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Sagunt ha decidit tancar les platges del municipi al públic durant la Nit de Sant Joan. La decisió adoptada es fonamenta en la prevenció davant la pandèmia de COVID-19, tenint en compte que en esta tradicional vetlada se solen produir reunions massives de persones en el litoral, i es fa per tant necessari tractar d’evitar en la mesura que siga possible les aglomeracions.

Des del Consistori es recorda a la ciutadania que, a pesar que les dades d’incidència en el municipi de Sagunt i a la Comunitat Valenciana són baixos, la pandèmia encara no ha acabat, per la qual cosa és en dates destacades com esta en les quals es produeixen grans massificacions quan cal extremar l’atenció i no baixar la guàrdia. És per això que es fa una crida a les persones perquè actuen amb la deguda precaució referent a això i se subratlla que la mesura adoptada va precisament en eixa línia.

D’altra banda, la Regidoria de Festes, Cultura Popular i Cultura també ha anunciat que no hi ha previst per a esta vetlada cap mena d’acte lúdic ni festiu, ja que actualment només està permesa la celebració d’esdeveniments culturals amb unes condicions limitades d’aforament i mesures sanitàries en recintes delimitats, cas que no es dona en la tradicional Nit de Sant Joan.

Així doncs, es recomana a la ciutadania que en la nit del 23 al 24 de juny no acudisca a cap de les platges del municipi de Sagunt, ja que el seu accés estarà tancat al públic i no es permetran celebracions de cap mena en els arenals ni en la riba de la mar a la mitjanit ni tampoc en les hores prèvies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.