fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Hospital de Vinar貌s participa en un projecte pilot per a la inserci贸 laboral de persones amb malaltia mental

L’Hospital de Vinar貌s participa en un projecte pilot per a la inserci贸 laboral de persones amb malaltia mental

Els usuaris podran participar en itineraris, cursos de formaci贸 i pr脿ctiques amb l’objectiu de fomentar l’ocupaci贸 en este col路lectiu.

La Unitat de Salut Mental de l’Hospital Comarcal de Vinar貌s, el Centre de Rehabilitaci贸 i Integraci贸 Social (CRIS) de Vinar貌s i el Servei Valenci脿 d’Ocupaci贸 i Formaci贸 Labora estan col路laborant per a impulsar un projecte pilot que facilite l’acc茅s a l’煤s de les persones amb malaltia mental.

Este programa permet que els pacients seleccionats siguen derivats a Labora, de forma coordinada entre el terapeuta ocupacional del CRIS i l’orientador laboral de Labora. Aix铆, es duu a terme un seguiment estret de cada cas i es valoren les necessitats formatives, laborals i pr脿ctiques amb l’objectiu de dissenyar un itinerari personalitzat d’inserci贸 laboral.

La col路laboraci贸 entre les diferents administracions s’emmarca en el model d’atenci贸 comunit脿ria i l’organitzaci贸 dels serveis de salut mental des d’un model orientat a la recuperaci贸 de la salut que es veu plasmat en la incorporaci贸 a la vida laboral dels usuaris.

Leave a Reply

Your email address will not be published.