Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Hospital de Vinaròs participa en un projecte pilot per a la inserció laboral de persones amb malaltia mental

L’Hospital de Vinaròs participa en un projecte pilot per a la inserció laboral de persones amb malaltia mental

Els usuaris podran participar en itineraris, cursos de formació i pràctiques amb l’objectiu de fomentar l’ocupació en este col·lectiu.

La Unitat de Salut Mental de l’Hospital Comarcal de Vinaròs, el Centre de Rehabilitació i Integració Social (CRIS) de Vinaròs i el Servei Valencià d’Ocupació i Formació Labora estan col·laborant per a impulsar un projecte pilot que facilite l’accés a l’ús de les persones amb malaltia mental.

Este programa permet que els pacients seleccionats siguen derivats a Labora, de forma coordinada entre el terapeuta ocupacional del CRIS i l’orientador laboral de Labora. Així, es duu a terme un seguiment estret de cada cas i es valoren les necessitats formatives, laborals i pràctiques amb l’objectiu de dissenyar un itinerari personalitzat d’inserció laboral.

La col·laboració entre les diferents administracions s’emmarca en el model d’atenció comunitària i l’organització dels serveis de salut mental des d’un model orientat a la recuperació de la salut que es veu plasmat en la incorporació a la vida laboral dels usuaris.

Leave a Reply

Your email address will not be published.