fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’ocupaci贸 hotelera a Benicarl贸 arriba al 77,5% durant els mesos de juny i juliol i recupera xifres prepand猫mia

L’ocupaci贸 hotelera a Benicarl贸 arriba al 77,5% durant els mesos de juny i juliol i recupera xifres prepand猫mia

El Parador ha assolit una ocupaci贸 del 99%, els apartaments un 85%, la resta d’hotels un 56 % i els c脿mpings se situen en un 65%. Les visites de turistes als punts d’informaci贸 de la ciutat tamb茅 experimenten una important recuperaci贸.

L’ocupaci贸 hotelera a Benicarl贸 en el que portem d’estiu reflecteix una recuperaci贸 del sector i s’aproxima a dates anteriors a la pand猫mia. Tal i com ha explicat la regidora de Turisme, Isabel Cardona, 芦durant els mesos de juny i juliol vam tindre una ocupaci贸 del 77,5%, una xifra ens situa en dades anteriors a la pand猫mia禄. 芦Si l’any 2019, que va ser un any bo, vam arribar al 78%, enguany ja portem un increment molt positiu, quan encara falten per comptabilitzar els mesos d’agost i setembre禄.

En concret, el Parador de Turisme ha registrat una ocupaci贸 del 99,9 %, mentre que els apartament han tingut una ocupaci贸 del 85%. La resta d’hotels, de 2 o 3 estrelles, han registrat un 56% i els c脿mpings un 65%.聽 芦Sense dubte 鈥攈a remarcat la regidora鈥, estem davant d’una bona temporada i pensem que si es mant茅 la tend猫ncia, tot indica que les previsions per al mes d’agost seran molt positives禄.

Pel que fa als punts d’informaci贸 tur铆stica, durant els mesos de juny i juliol s’han registrat 2.700 visites, mentre que al 2019 se’n van registrar 3.200. Segons Isabel Cardona, 芦aquestes dades tamb茅 evidencien una bona recuperaci贸, centrada principalment en l’augment dels turistes nacionals per davant dels internacionals禄.

El sector de la restauraci贸 tamb茅 ha fet una valoraci贸 positiva de la primera meitat de l’estiu i l’associaci贸 Restauraci贸 Benicarl贸 ha assenyalat l’increment notable dels turistes nacionals que aposten per degustar la gastronomia de la zona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.