fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marco destaca ‘Escala a Castell贸’ com un element renovador de l’estrat猫gia tur铆stica

Marco destaca ‘Escala a Castell贸’ com un element renovador de l’estrat猫gia tur铆stica

L’alcaldessa assisteix a la inauguraci贸 del Congr茅s Internacional de Turisme Universitat-Empresa.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha destacat l’organitzaci贸 d’Escala a Castell贸 com un element diversificador i renovador per al sector tur铆stic de la ciudad. Aix铆 ho ha expressat durant la inauguraci贸 del XXI Congr茅s Internacional de Turisme Universitat-Empresa. “Escala a Castell贸 ha sigut un esdeveniment tur铆stic que ha demostrat que es poden obrir noves portes a la promoci贸 del nostre producte tur铆stic”, ha expressat.

“El turisme 茅s un dels grans objectius de la gesti贸 que s’ha marcat el Govern municipal de Castell贸. Representa un dels principals motors econ貌mics i culturals de la nostra ciutat”, ha indicat. Els pressupostos municipals destinen 1,38 milions d’euros al Patronat Municipal de Turisme.

Marco ha assenyalat que, segons dades oficials, 2017 ha sigut el millor any per a la ind煤stria tur铆stica a Espanya, i 2018 apunta tamb茅 cap a un bon balan莽 de resultats. “Per貌 no podem confiar-nos, la compet猫ncia dels mercats 茅s potent i els usuaris demanden cada vegada m茅s nous i millors accessos als serveis”, ha afirmat.

“Tenim qualitat, innovaci贸 i excel路l猫ncia, per貌 necessitem refor莽ar l’especialitzaci贸, formaci贸 i promoci贸 per a aconseguir els nous objectius que ens proposem”. En eixe sentit, ha destacat que qualsevol iniciativa que ajude a impulsar, fomentar i incrementar el potencial tur铆stic de la capital ser脿 benvinguda per a l’Ajuntament de Castell贸.

L’alcaldessa ha indicat que “cal tenir una visi贸 clara i coherent respecte a les pol铆tiques i esfor莽os realitzats fins al moment i els que cal realitzar en mat猫ria tur铆stica”. Per a莽貌, ha afirmat que l’aportaci贸 dels experts i professionals que participen en el congr茅s “茅s decisiva per a avan莽ar cap a la qualitat, la singularitat o la diversificaci贸 del producte tur铆stic” i per a plantejar una oferta m茅s competitiva.

Marco ha finalitzat transmetent el reconeixement i agra茂ment de l’Ajuntament i de la ciutat de Castell贸 cap a la Universitat Jaume I “per ser un dels pilars forts a ser eixa f脿brica de competitivitat i de bones pr脿ctiques per al desenvolupament del sector tur铆stic”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.