fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

M茅s de 80 entitats s’adherixen al servei postal de la Diputaci贸 de Castell贸

M茅s de 80 entitats s’adherixen al servei postal de la Diputaci贸 de Castell贸

El servici s’ha adjudicat a Correus per un import d’1.619.653,53 euros.

Un total de 83 entitats, d’elles 77 s贸n ajuntaments de la prov铆ncia, s’han adherit al servei postal de la Diputaci贸 de Castell贸 que ha sigut adjudicat a la Societat Estatal de Correus i Tel猫grafs, SA (Correus) per un import d’1.619.653,53 euros. Aix铆 s’ha donat a con猫ixer hui en la Comissi贸 Informativa de Bon Govern i Especial de Comptes on s’ha ratificat la proposta que es dur脿 al pr貌xim plenari.

A trav茅s d’aquest acord, la Diputaci贸 de Castell贸 facilitar脿 als ajuntaments i entitats adherits –com mancomunitats, centres de formaci贸 i centre tur铆stics– la gesti贸 del servei de correu postal amb una subvenci贸 econ貌mica que suposar脿 una rebaixa en el cost d’aquest servei per part de les entitats adherides.

El servei inclou els enviaments postals de cartes ordin脿ries, tamb茅 les urgents, la carta certificada, la carta certificada urgent i notificacions administratives. Tamb茅 inclou el paquet postal i publicorreu.

El diputat d’Hisenda, Recaptaci贸 i Recursos Humans, Santiago Agust铆, ha assenyalat que, amb aquest acord entre la Diputaci贸 de Castell贸 i Correus 芦ajudem a les entitats locals a donar un servei de qualitat i competitiu amb relaci贸 a la correspond猫ncia, la qual cosa es tradueix en millores en el dia a dia de la gent del territori禄.

Cal assenyalar que la duraci贸 de l’acord marc de servicis s’estableix en un any des de la formalitzaci贸 d’aquest, amb possibilitat de pr貌rroga, per per铆odes m脿xims anuals, i per un m脿xim d’uns altres dos anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.