fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Noves empreses tur铆stiques de Benic脿ssim s’adhereixen al sistema de gesti贸 de qualitat tur铆stica SICTED

Noves empreses tur铆stiques de Benic脿ssim s’adhereixen al sistema de gesti贸 de qualitat tur铆stica SICTED

En total s贸n ja 23 les empreses locals que aposten per seguir protocols de gesti贸 de qualitat en els seus establiments i distingeixen l’oferta tur铆stica del municipi com el segell de la nostra destinaci贸 tur铆stica.

L’alcaldessa de Benic脿ssim, Susana Marqu猫s, acompanyada de la regidora de turisme, Elena Llobell i la responsable de qualitat de l’Ag猫ncia Valenciana de turisme, Eva Beltran, han presidit avui el lliurament de diplomes del distintiu SICTED (Sistema Integral de Qualitat Tur铆stica en Destinacions) del Ministeri de turisme i en el qual participen activament l’Ajuntament i la Generalitat.

Un any m茅s, segueix incrementant-se el nombre d’empreses que se sumen esta iniciativa. En total s贸n vuit les empreses que s’han adherit enguany per a iniciar a partir d’ara i seguir el protocol SICTED. A estes cal sumar les empreses certificades en 2015 i 2016 que han renovat la seua classificaci贸 i han obtingut la seua distinci贸 i que sumen un total de 23 entitats (empreses i serveis).

L’alcaldessa, Susana Marqu猫s, ha assenyalat que “amb l’increment any a any de les empreses que segueixen estos protocols, deixem clar davant el nostre p煤blic tur铆stic que estem compromesos amb la qualitat i que triar Benic脿ssim 茅s fruit d’una voluntat de millorar i ser m茅s competitius enfront d’altres destinacions tur铆stiques”.

Per la seua banda, la regidora de turisme ha assenyalat que “茅s imprescindible que tant les administracions com els empresaris vam crear en esta iniciativa per a aconseguir ser els millors no solament en serveis p煤blics sin贸 tamb茅 en el tracte des dels establiments als visitants i turistes perqu猫 seguisquen confiant en nosaltres. Per a莽貌, nosaltres som els primers a donar exemple i el distintiu SICTED ho posseeixen ja, el servei de platges de Benic脿ssim i les Tourist info. A m茅s, ara, en esta nova edici贸, licitar脿 per aconseguir eixa distinci贸, el parc Natural del Desert dels Palmells”.

Les empreses que han revalidat la distinci贸 enguany han sigut: Aquarama, Disetta, Face, Hotel Bosquemar, Hotel Tramontana, La S脿ria Turisme, Viatges Orange Benic脿ssim, Roger Real State.

Han sigut reconegudes, pel manteniment del segell de qualitat s贸n: Bonterra Park, Hotel Intur Azor, Hotel Intur Bonaire, Hotel Intur Orange i els serveis de les Platges de Benic脿ssim i la Tourist Info Benic脿ssim, hotels Bersoca i Canad脿.

Finalment, les entitats que optaren enguany a aconseguir la distinci贸 s贸n: Umami, C脿mping Taure, Kinesis, Paratge Natural Desert de les Palmes, El Campanar, Itinerantur, Les barraques i Cellers Carmelitano.

Leave a Reply

Your email address will not be published.