fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules obrir脿 les escoles els caps de setmana

Nules obrir脿 les escoles els caps de setmana

Es vol dotar els xiquets i xiquetes d’un espai on practicar esport.

Els xiquets i les xiquetes de Nules tindran a partir del pr貌xim dissabte espais nous on practicar l’esport o realitzar qualsevol activitat d’oci al llarg del cap de setmana, en concret disposaran dels patis del CEIP Cervantes, CEIP P铆o XII i CEIP Lope de Vega.

De fet, esta iniciativa es posa en marxa en estos centres educatius per a donar servei a les diferents zones de la localitat i que tots els xiquets i xiquetes se’n puguen beneficiar, “Nules no disposa d’instal路lacions esportives o zones adequades a l’aire lliure suficients perqu猫 els nostres xiquets puguen jugar els caps de setmana, la qual cosa fa que hi haja xiquets que entren als col路legis fora de l’horari escolar amb tots els perills que aix貌 comporta. De manera que hem acordat obrir tres escoles tots els caps de setmana de l’any, a m茅s amb esta actuaci贸 donem resposta a una de les propostes del programa de l’equip de govern actual”, explica la regidora de Joventut i Inf脿ncia, Rosa Ventura.

Els patis d’estes escoles s’obriran, per primera vegada, el dissabte 24 i el diumenge 25 de mar莽 i es continuaran obrint tots els caps de setmana de l’any en horari de 9.00 a 20.00 hores. No obstant aix貌, l’Ajuntament de Nules i els directors d’estos centres educatius han acordat fer una primera valoraci贸 al mes de juny per a veure l’acceptaci贸 d’esta mesura.

Cal destacar que l’Ajuntament de Nules contractar脿 dues persones de la localitat amb discapacitat perqu猫 realitzen les tasques de vigil脿ncia i manteniment d’estes escoles durant els caps de setmana que estiguen obertes, “per a dur a terme esta contractaci贸 ens hem posat en contacte amb el GrupoSifu i el que volem 茅s afavorir l’ocupaci贸 d’este sector de la poblaci贸”, matisa Rosa Ventura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.