fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules posa fi a huit anys de barracons al CEIP Nou Pedro Alc脿zar

Nules posa fi a huit anys de barracons al CEIP Nou Pedro Alc脿zar

Se signa la recepci贸 d鈥檕bres despr茅s de la revisi贸 feta pels t猫cnics de les administracions implicades i l鈥檈mpresa adjudicat脿ria.

La poblaci贸 de Nules posa fi a huit anys de barracons al CEIP Nou Pedro Alc谩zar amb la signatura de la recepci贸 d鈥檕bres que ha tingut lloc al col路legi despr茅s de la revisi贸 feta pels diferents t猫cnics de les administracions implicades i de l鈥檈mpresa adjudicat脿ria.

鈥淎questes obres estan finalitzades des del mes de gener quan els alumnes i les alumnes de Prim脿ria varen deixar els barracons i es varen traslladar a les aules per貌 l鈥檃lumnat d鈥橧nfantil s鈥檋a hagut d鈥檈sperar uns mesos perqu猫 es recepcionara l鈥檕bra per temes burocr脿tics. Aix铆 i tot, per a nosaltres 茅s una satisfacci贸 que el CEIP Nou Pedro Alc谩zar comence el pr貌xim curs amb totes les instal路lacions finalitzades鈥, comenta el regidor d鈥橢ducaci贸, Ram贸n Canut.

Les obres de construcci贸 d鈥檃quest centre educatiu han consistit en tres aules d鈥橧nfantil, sis aules de Prim脿ria, menjador i gimn脿s amb un import de m茅s de tres milions d鈥檈uros sufragat per la Conselleria d鈥橢ducaci贸, sent l鈥檈mpresa adjudicat脿ria Grupo Bertol铆n, SAU.

L鈥檃lcalde de Nules, David Garc铆a, destaca que 鈥渦na de les prioritats de l鈥檃ctual equip de govern quan va entrar a governar va ser agilitzar els tr脿mits perqu猫 els xiquets i les xiquetes que estaven escolaritzats durant quasi una d猫cada en barracons pogueren tindre com m茅s prompte possible el col路legi en condicions. Per tot aix貌, aquesta 茅s una de les actuacions m茅s importants d鈥檃questa legislatura, per qu猫 s鈥檃caba amb una reivindicaci贸 del poble de Nules鈥.

Els signants de l鈥檃cta de recepci贸 d鈥檕bra han sigut l鈥檃lcalde de Nules com a representant de l鈥橝juntament de Nules, la direcci贸 facultativa de l鈥檕bra, el t猫cnic assessor de la Intervenci贸 General de la Conselleria d鈥橦isenda, un representant de l鈥檈mpresa adjudicat脿ria, un representant de la Conselleria d鈥橢ducaci贸 i un representant de la Direcci贸 Territorial de la Conselleria d鈥橢ducaci贸 a Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.