fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules prohibeix les can莽ons amb lletres masclistes en festes i activitats municipals

Nules prohibeix les can莽ons amb lletres masclistes en festes i activitats municipals

La campanya comen莽ar脿 a les festes patronals de la Soledat.

Les regidories de Pol铆tiques d’Igualtat i de Festes, juntament amb el Consell de la Dona de Nules, posaran en marxa una campanya enfocada a la prevenci贸 de la viol猫ncia masclista, “esta iniciativa es posar脿 en marxa a les festes patronals de la Soledat i el que es pret茅n 茅s vetar les can莽ons amb lletres masclistes en revetles, orquestres o discom貌bils organitzades per l’Ajuntament”, comenta la regidora de Festes, Patricia Cascales.

“Hi ha una tend猫ncia en alguns estils de m煤sica, que t茅 molts seguidors entre la joventut amb unes lletres amb un llenguatge masclista i fins i tot en alguns casos denigrant per a la dona. No es tracta de prohibir sin贸 de no pagar amb diners p煤blics este tipus de m煤sica”, explica el regidor de Pol铆tiques d’Igualtat, Antonio Romero.

Aix铆, des de la Regidoria de Pol铆tiques d’Igualtat es redactar脿 un document amb les can莽ons no recomanables per tindre un llenguatge masclista. Este mateix document es traslladar脿 als diferents departaments municipals que organitzen activitats did脿ctiques, esportives o d’animaci贸.

La campanya, encara que comen莽ar脿 en les properes festes patronals, est脿 enfocada a totes les activitats organitzades per l’Ajuntament de Nules, cal destacar que esta iniciativa no afecta la m煤sica que sone en espais privats com ara bars o a l’interior dels locals utilitzats per les penyes, “ens agradaria que esta iniciativa f贸ra un primer pas per a erradicar este tipus de m煤sica, ja que hi ha moltes can莽ons amb lletres no masclistes”, conclou Romero.

Leave a Reply

Your email address will not be published.