fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules rep una subvenci贸 de prop de 7.000 euros per al projecte de promoci贸 de la salut en persones majors

Nules rep una subvenci贸 de prop de 7.000 euros per al projecte de promoci贸 de la salut en persones majors

L’ajuda s’emmarca en el IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana que promou la Conselleria de Sanitat.

L’Ajuntament de Nules ha rebut una subvenci贸 de 6.900 euros per a promoure projectes relacionats amb la salut p煤blica. En concret, esta ajuda s’emmarca en el IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana que promou la Conselleria de Sanitat i est脿 destinada al Projecte de Millora de la Qualitat de Vida de les Persones Majors de Nules.

Aix铆 doncs, la regidoria de Sanitat ha posat en marxa este any 2018 este projecte nou enfocat a la promoci贸 de la salut i del benestar emocional entre la poblaci贸 major de 60 anys. El projecte consisteix en la realitzaci贸 de diverses activitats i tallers relacionats amb la salut, la seguretat o la participaci贸 en la societat per a afavorir l’envelliment actiu de les persones majors.

Entre els objectius principals d’este projecte estan la promoci贸 de la participaci贸 i integraci贸 de manera activa de les persones majors en la societat; millorar la qualitat de vida tant en l’脿mbit f铆sic com psicol貌gic; respondre a les necessitats i prefer猫ncies mitjan莽ant la informaci贸 i l’organitzaci贸 d’activitats relacionades amb la salut; promoure l’envelliment actiu en la poblaci贸; optimitzar les condicions de vida de les persones majors; promoure una cultura inclusiva; o potenciar l’autonomia de les persones majors.

“El programa salut preveu diferents actuacions que al llarg de l’any posarem en marxa, com ara xarrades sobre alimentaci贸 saludable, un taller de mem貌ria o alguna activitat relacionada amb la participaci贸 en la societat. A m茅s, este programa nou s’inclou en la Xarxa de Ciutats Saludables a la qual pertany Nules”, comenta el regidor de Sanitat, Antonio Romero.

Leave a Reply

Your email address will not be published.