fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules rep una subvenció de prop de 7.000 euros per al projecte de promoció de la salut en persones majors

Nules rep una subvenció de prop de 7.000 euros per al projecte de promoció de la salut en persones majors

L’ajuda s’emmarca en el IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana que promou la Conselleria de Sanitat.

L’Ajuntament de Nules ha rebut una subvenció de 6.900 euros per a promoure projectes relacionats amb la salut pública. En concret, esta ajuda s’emmarca en el IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana que promou la Conselleria de Sanitat i està destinada al Projecte de Millora de la Qualitat de Vida de les Persones Majors de Nules.

Així doncs, la regidoria de Sanitat ha posat en marxa este any 2018 este projecte nou enfocat a la promoció de la salut i del benestar emocional entre la població major de 60 anys. El projecte consisteix en la realització de diverses activitats i tallers relacionats amb la salut, la seguretat o la participació en la societat per a afavorir l’envelliment actiu de les persones majors.

Entre els objectius principals d’este projecte estan la promoció de la participació i integració de manera activa de les persones majors en la societat; millorar la qualitat de vida tant en l’àmbit físic com psicològic; respondre a les necessitats i preferències mitjançant la informació i l’organització d’activitats relacionades amb la salut; promoure l’envelliment actiu en la població; optimitzar les condicions de vida de les persones majors; promoure una cultura inclusiva; o potenciar l’autonomia de les persones majors.

“El programa salut preveu diferents actuacions que al llarg de l’any posarem en marxa, com ara xarrades sobre alimentació saludable, un taller de memòria o alguna activitat relacionada amb la participació en la societat. A més, este programa nou s’inclou en la Xarxa de Ciutats Saludables a la qual pertany Nules”, comenta el regidor de Sanitat, Antonio Romero.

Leave a Reply

Your email address will not be published.