fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Obert al tr脿nsit provisionalment el carrer Verge de Bego帽a de Port de Sagunt

Obert al tr脿nsit provisionalment el carrer Verge de Bego帽a de Port de Sagunt

La intervenci贸 est脿 finalitzada mancant la col路locaci贸 dels nous fanals i dels cables de telefonia en les noves instal路lacions.

El tr脿nsit al carrer de Verge de Bego帽a s’ha obert provisionalment despr茅s de finalitzar quasi 铆ntegrament les obres de remodelaci贸. Esta intervenci贸 es va iniciar amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat en general i especialment de persones amb mobilitat redu茂da eliminant els pals de la llum existents i ampliant l’ampl脿ria de la vorera. No obstant aix貌, els fanals actualment s贸n provisionals i l’empresa de telefonia encara ha de col路locar els cables en les noves instal路lacions.

Tal com ha explicat el regidor de Manteniment, Pepe Gil, 芦els fanals que estan posats actualment s贸n provisionals pel fet que el fabricant encara no ha pogut proveir els nous. L’obra est脿 finalitzada mancant que s’instal路len els nous fanals. D’altra banda, estem tamb茅 pendents que Telef贸nica passe els cables de telefonia per les noves instal路lacions que hem fet en la vorera per a eliminar-les d’on estaven禄.

En este sentit, des del departament de Manteniment es va detectar que la vorera del carrer Verge de Bego帽a que bufona amb el Col路legi Cervantes tenia un problema important d’accessibilitat i es trobava en una zona de molt de tr脿nsit per als vianants. La vorera presentava una ampl脿ria aproximada de 1,20 metres i, a m茅s, existien dos pals de fusta per a la subjecci贸 de xarxes a猫ries de serveis que feien que l’ample de pas es redu茂ra a uns 40 cent铆metres, aix貌 feia que la vorera fora pr脿cticament impracticable.

Per eixa ra贸, el departament de Manteniment va sol路licitar l’ampliaci贸 de la vorera dotant-la de major accessibilitat, per al que ha sigut necess脿ria l’eliminaci贸 de les xarxes a猫ries de serveis, executant xarxes subterr脿nies que no constitu茂squen obstacles al tr脿nsit per als vianants.

El contracte va ser adjudicat a l’empresa Pavasal Constructora S. a. per un cost d’uns 42.000 euros aproximadament, IVA incl貌s, i el termini d’execuci贸 ha sigut de dos mesos des de la formalitzaci贸 del contracte, a m茅s d’un any de garantia.

Cal destacar que la renovaci贸, millora i conservaci贸 del patrimoni municipal 茅s un aspecte d’especial incid猫ncia, sensibilitat social i econ貌mica en el funcionament diari dels serveis municipals. En eixe sentit, i a pesar que l’inici de les obres estava previst per al mes de maig, es va esperar que les classes d’este curs 2020-2021 acabaren per a poder comen莽ar amb la millora de la zona i que aix貌 no suposara un problema per a l’alumnat del CEIP Cervantes, ja que accedix al col路legi per eixe lateral.

Leave a Reply

Your email address will not be published.