fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Obert el termini d’inscripci贸 per a la nova edici贸 de l’Esplai dels Xiquets a Sagunt

Obert el termini d’inscripci贸 per a la nova edici贸 de l’Esplai dels Xiquets a Sagunt

El termini d’inscripci贸 en el programa 2019-2020 finalitza el 4 d’octubre.

La regidoria d’Inf脿ncia i Joventut de l’Ajuntament de Sagunt obri el termini d’inscripci贸 per a la nova edici贸 de l’Esplai dels Xiquets per al curs 2019-2020. Les inscripcions podran realitzar-se fins al 4 d’octubre i les places s贸n limitades.

L’Esplai dels Xiquets 茅s un programa dedicat al temps lliure i a l’oci dels xiquets i xiquetes. Des de la delegaci贸 d’Inf脿ncia i Joventut s贸n conscients de la import脿ncia de l’educaci贸 en el temps lliure, per este motiu, han organitzat de nou este espai d’oci i temps lliure en el qual, a trav茅s de jocs, tallers, excursions i din脿miques de grup es donaran a con茅ixer i treballaran els drets del menor.

Els interessats a inscriure’s, o obtenir m茅s informaci贸 sobre el programa, han de fer-lo en el Casal Jove del Port de Sagunt i en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt. Tamb茅 es poden realitzar online mitjan莽ant la seu electr貌nica de l’Ajuntament o personalment mitjan莽ant el SAIC. Es pot obtenir m茅s informaci贸 en la web www.saguntjove.es o en el tel猫fon 96 268 34 39.

Este projecte est脿 enfocat a xiquets i xiquetes matriculats en centres d’infantil i prim脿ria, nascuts des de l’any 2012 fins al 2016, tots dos inclosos. Els dies de realitzaci贸 del curs seran els dissabtes des del 19 d’octubre al 30 de maig de 2020 amb un horari de 10.30 a 13.30 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.