Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Obert el termini d’inscripció per a la nova edició de l’Esplai dels Xiquets a Sagunt

Obert el termini d’inscripció per a la nova edició de l’Esplai dels Xiquets a Sagunt

El termini d’inscripció en el programa 2019-2020 finalitza el 4 d’octubre.

La regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Sagunt obri el termini d’inscripció per a la nova edició de l’Esplai dels Xiquets per al curs 2019-2020. Les inscripcions podran realitzar-se fins al 4 d’octubre i les places són limitades.

L’Esplai dels Xiquets és un programa dedicat al temps lliure i a l’oci dels xiquets i xiquetes. Des de la delegació d’Infància i Joventut són conscients de la importància de l’educació en el temps lliure, per este motiu, han organitzat de nou este espai d’oci i temps lliure en el qual, a través de jocs, tallers, excursions i dinàmiques de grup es donaran a conéixer i treballaran els drets del menor.

Els interessats a inscriure’s, o obtenir més informació sobre el programa, han de fer-lo en el Casal Jove del Port de Sagunt i en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt. També es poden realitzar online mitjançant la seu electrònica de l’Ajuntament o personalment mitjançant el SAIC. Es pot obtenir més informació en la web www.saguntjove.es o en el telèfon 96 268 34 39.

Este projecte està enfocat a xiquets i xiquetes matriculats en centres d’infantil i primària, nascuts des de l’any 2012 fins al 2016, tots dos inclosos. Els dies de realització del curs seran els dissabtes des del 19 d’octubre al 30 de maig de 2020 amb un horari de 10.30 a 13.30 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.