Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda invertix en tecnologia per a convertir-se en ciutat intel·ligent i millorar el servei públic a veïns i visitants

Onda invertix en tecnologia per a convertir-se en ciutat intel·ligent i millorar el servei públic a veïns i visitants

S’està treballant en una App mòbil que millore l’eficiència dels serveis públics i oferisca informació en viu per a veïns i visitants.

L’Ajuntament d’Onda està invertint en tecnologia per a convertir-se en una ciutat intel·ligent i, així, millorar el servei públic a veïns i visitants. Concretament, s’està desenvolupant una App mòbil que centralitze els serveis i canalitze tota la informació municipal, aprofitant el potencial d’eines com els sistemes de dades digitals, la geolocalització o les notificacions personalitzades.

Esta App disposarà de tres perfils diferents: turisme, comerç i ciutadà. Cadascun d’ells s’ha personalitzat amb les opcions que puguen ser d’interès com a informació turística geolocalitzada, directori de comerços o l’eina per a notificar incidències. S’està desenvolupant tant per al sistema Android com Iphone.

Sobre este tema, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha apuntat que “estem treballant per digitalitzar Onda perquè volem aprofitar al màxim el potencial que les noves tecnologies ens oferixen i, amb elles, millorar la gestió municipal i optimitzar la comunicació amb el ciutadà. Esta App, a més d’oferir informació en directe sobre Onda i la seua oferta comercial i turística, ens permetrà conèixer les demandes de veïns i ciutadans i ens servirà per a continuar millorant”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.