fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda invertix en tecnologia per a convertir-se en ciutat intel路ligent i millorar el servei p煤blic a ve茂ns i visitants

Onda invertix en tecnologia per a convertir-se en ciutat intel路ligent i millorar el servei p煤blic a ve茂ns i visitants

S’est脿 treballant en una App m貌bil que millore l’efici猫ncia dels serveis p煤blics i oferisca informaci贸 en viu per a ve茂ns i visitants.

L’Ajuntament d’Onda est脿 invertint en tecnologia per a convertir-se en una ciutat intel路ligent i, aix铆, millorar el servei p煤blic a ve茂ns i visitants. Concretament, s’est脿 desenvolupant una App m貌bil que centralitze els serveis i canalitze tota la informaci贸 municipal, aprofitant el potencial d’eines com els sistemes de dades digitals, la geolocalitzaci贸 o les notificacions personalitzades.

Esta App disposar脿 de tres perfils diferents: turisme, comer莽 i ciutad脿. Cadascun d’ells s’ha personalitzat amb les opcions que puguen ser d’inter猫s com a informaci贸 tur铆stica geolocalitzada, directori de comer莽os o l’eina per a notificar incid猫ncies. S’est脿 desenvolupant tant per al sistema Android com Iphone.

Sobre este tema, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha apuntat que “estem treballant per digitalitzar Onda perqu猫 volem aprofitar al m脿xim el potencial que les noves tecnologies ens oferixen i, amb elles, millorar la gesti贸 municipal i optimitzar la comunicaci贸 amb el ciutad脿. Esta App, a m茅s d’oferir informaci贸 en directe sobre Onda i la seua oferta comercial i tur铆stica, ens permetr脿 con猫ixer les demandes de ve茂ns i ciutadans i ens servir脿 per a continuar millorant”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.