fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda presenta les noves activitats formatives per al curs 2017/2018

Onda presenta les noves activitats formatives per al curs 2017/2018

L’Ajuntament ofereix taxes reduïdes a empadronats, aturats, discapacitats i pensionistes.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, ha presentat aquest matí la nova programació d’activitats formatives per al curs 2017/2018. Un any més la regidoria aposta per la formació continua dels veïns d’Onda com a eina per al seu desenvolupament personal i professional.

Enguany, l’Ajuntament amplia la seua oferta incloent un gran nombre de novetats. La regidora ha explicat que “cada any intentem adequar més l’oferta formativa seguint les inquietuds dels onders, de manera que les seues necessitats queden cobertes amb aquests cursos, cada vegada més complets i de qualitat”. A més Ribes ha afegit que “des d’aquest consistori s’aposta per cursos saludables per als veïns, per la qual cosa moltes de les activitats van encaminades en la cerca del benestar dels onders”.

El consistori ofereix quasi 600 places per a cursos que s’adeqüen a totes les edats i aptituds, i als clàssics s’afigen 9 noves activitats: “Pintura tradicional de corda seca”, “Ioga matinal”, “Pensament positiu: una actitud per a afrontar la vida”, “Intel·ligència emocional”, “Biodanza”, “Taller d’escriptura”; i cursos relacionats amb les tradicions com són: “Iniciació de Tabal”, “Iniciació de Dolçaina” i “Perfeccionament de Tabal i Dolçaina”. A més, s’ha ampliat l’oferta de tallers ja existents a causa del seu alt grau de demanda, com és el cas del taller de “Costura”.

Així mateix, Ribes ha destacat la importància que aquest equip de govern dóna a l’accés a aquests cursos per a tots els onders. Per açò, ha recordat que l’Ajuntament ofereix una reducció del preu de les taxes als empadronats, i als veïns que es troben en situació de desocupació, als discapacitats, a pensionistes, i als quals procedisquen d’altres municipis que hagen signat el corresponent conveni de col·laboració amb l’Ajuntament d’Onda en matèria formativa.

Les persones que desitgen cursar aquestes activitats a Onda podran realitzar la preinscripció a partir del pròxim dilluns 25 fins al divendres 29 en la Casa de la Cultura, en horari de 9 a 13.30 hores. El dimarts 3 d’octubre, a la Sala d’Actes de la Casa de la Cultura, es realitzarà el sorteig per a saber l’ordre de matrícula, que podrà formalitzar-se del 10 al 20 d’octubre en el SAT o per internet en l’enllaç https://autoliquidaciones.onda.es.

Leave a Reply

Your email address will not be published.