fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Orpesa trau a licitació la construcció del carril bici entre la Via Verda i la plaça Príncep d’Astúries

Orpesa trau a licitació la construcció del carril bici entre la Via Verda i la plaça Príncep d’Astúries

L’Ajuntament d’Orpesa ha tret a licitació la construcció del carril bici entre la Via Verda i la plaça príncep d’Astúries, tal com arreplega este des d’avui el Butlletí Oficial de la Província (BOP).

El termini perquè les empreses puguen presentar oferta acaba el 14 d’agost i el pressupost inicial de licitació és de 8.2537,64 euros, més IVA. En el perfil del contractant de la web municipal es pot accedir als plecs.

Les obres comprenen la construcció del traçat per a comunicar la Via Verda amb el carril bici ja existent a partir de la plaça príncep d’Astúries, que creua la zona d’Amplàries. Se cerca així facilitar la circulació de bicicletes travessant el nucli urbà de sud a nord, amb un traçat recte i alterant el menys possible la configuració existent i els sentits d’adreça dels carrers afectats.

El carril bici projectat se situa als costats de l’actual via fèrria. Circulant de sud a nord, pel costat esquerre del traçat anirà paral·lel al carrer Recholar fins a arribar a la rotonda situada al començament del carrer Almassora. Este recorregut connectarà amb la rotonda situada a la mateixa altura a l’altre costat de la via del tren, i continuarà pel carrer Tarragona fins a arribar a l’avinguda del Mar. Allí, enllaçarà amb el carril bici ja existent. La superfície d’actuació serà de 5915,80 metres quadrats, considerant un ample continu de 2,50 metres. El termini d’execució de les obres s’estima en dos mesos i els treballs es realitzaran després de l’època estival.

La regidora d’Esports, Sonia Bellés, va mostrar la seua satisfacció perquè este projecte estiga ja definit. “L’actuació està pensada per a oferir un millor servei turístic i, alhora, per a desestacionalitzar la temporada, apostant pel turisme esportiu durant tot l’any”, va manifestar. De fet, des de la Regidoria d’Esports ja s’està treballant per a crear una guia de rutes cicloturistes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.