fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Orpesa treballa per a restablir l’accés a les zones afectades després de les destrosses del temporal

L’Ajuntament d’Orpesa continua treballant per a poder restablir el més ràpid possible l’accés a les zones del municipi danyades pel temporal ‘Gloria’, que va destrossar al seu pas pel litoral del municipi el passeig marítim de Morro de Gos, que a estes hores continua tallat al trànsit, i va deteriorar les platges de la Petxina, Els Amplàries i el port esportiu.

Unes conseqüències que també les ha pagades el xicotet comerç, perquè la pluja, el vent i el fort onatge registrat durant estos dies ha danyat negocis i cámpings que han vist com s’inundaven les seues respectives instal·lacions.

És per això que des d’este dimarts al matí, els operaris treballen amb l’ajuda de màquines excavadores netejant els passejos i carrers de les destrosses que la borrasca ha causat a Orpesa per a retornar la normalitat al municipi, “donant especial prioritat als empresaris perquè puguen accedir als seus negocis”, segons recalca l’alcaldessa, María Jiménez. En aquest sentit, la primera edila recorda que l’Ajuntament ha posat a la disposició dels orpesins i orpesines afectats el telèfon 674 997 050 “perquè ens comuniquen els desperfectes que ha ocasionat el temporal marítim, tant en els seus habitatges com en els establiments”.

“El nostre municipi ha patit greus danys”, ha destacat Jiménez, per la qual cosa “ens hem posat immediatament a avaluar les destrosses ocasionades per a dur a terme les reclamacions oportunes a la Conselleria al més prompte possible”. I és que cal recordar que la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, va anunciar este dimarts que els ajuntaments afectats pel temporal disposen de 45 dies per a sol·licitar a la Generalitat les ajudes per a reparar els desperfectes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.