fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola es focalitza en l’hospitalitat i programa un Pla d’Ocupació per a crear un equip d’atenció al visitant durant els mesos d’estiu

Peníscola es focalitza en l’hospitalitat i programa un Pla d’Ocupació per a crear un equip d’atenció al visitant durant els mesos d’estiu

L’àrea de Turisme impulsa l’ocupació de més de 20 veïns, d’entre els col·lectius més vulnerables davant les crisis – com ho són els joves i els majors- per a comptar amb una xarxa de punts mòbils d’informació en la via pública.

L’àrea de Turisme, Comerç i Ús de l’Ajuntament de Peníscola ha anunciat un Pla d’Ocupació Local en el qual es preveu contractar a 23 veïns i veïnes de la localitat, durant els mesos de juliol i agost.

L’objectiu d’esta iniciativa és doble, segons ha explicat la regidora de l’àrea, Raquel París, “volíem ser capaces de generar ocupació per a un nombre important de persones que l’hagen perdut, sobretot les que pertanyen als col·lectius més vulnerables i els qui ho estan passant pitjor en esta crisi, els joves i els majors; a més de desplegar una xarxa d’atenció al visitant en la via pública sobre qüestions tan rellevants en esta temporada com ho són les normes per a l’ús d’espais oberts, especialment en els passejos i platges”.

París ha destacat el caràcter i voluntat de promoció de l’hospitalitat de la destinació turística: “posar en valor per als nostres turistes i visitants la nostra experiència i vocació hospitalària, passa per acollir-los amb totes les garanties per a preservar la seua seguretat i la informació sobre l’ús d’espais públics, és indispensable per a això”.

La contractació dels aturats, pel procediment reglat i en col·laboració amb el SERVEF, es produirà per als mesos de la temporada alta turística. Per a abordar els costos d’esta contractació, l’Ajuntament té previst destinar al voltant de 100.000€ del pressupost municipal i comptarà amb la col·laboració de la Diputació Provincial, amb qui està treballant el tràmit de la convocatòria, en 6000€ aproximadament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.