fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola ja disposa dels tres centres d’atenció sanitària per als mesos d’estiu

Peníscola ja disposa dels tres centres d’atenció sanitària per als mesos d’estiu

Des de l’1 de juliol ja es disposa de tres centres d’assistència mèdica en funcionament per atendre la demanda d’usuaris desplaçats.

El Centre de Salut, ubicat al carrer Río atén en horari de matí usuaris amb cita prèvia i durant tot el dia les urgències; el consultori auxiliar de Peñismar i l’ubicat en l’Edifici Sorolla.

“Els consultoris auxiliars són fonamentals per oferir un servei de qualitat en matèria de sanitat a tots aquells que visiten Peníscola durant els mesos d’estiu”, ha valorat l’alcalde, Andrés Martínez.
Un dels consultoris habilitats durant l’època estival està ubicat en els baixos de l’Edifici Sorolla, en l’avinguda del Papa Luna núm. 12, enfront del passeig marítim, i romandrà obert en horari de 16.00h a 21.00h fins al pròxim 31 d’agost.

D’altra banda, el segon consultori desplaçat du funcionant des del passat 17 de juny i ho farà fins al 15 de setembre. Este es troba ubicat en la urbanització Peñismar i l’horari d’atenció és de dilluns a divendres al matí, de 08.00h a 15.00h.

“Els consultoris auxiliars descongestionaran el Centre de Salut del centre del municipi i ofereixen atenció en diferents punts estratègics de Peníscola, en la zona nord de la ciutat i en primera línia de platja, per la qual cosa els usuaris no han de desplaçar-se sempre fins al Centre de Salut del carrer Río per a ser atesos” ha explicat Albiol.

Durant els mesos d’estiu es produeix en el municipi un significatiu increment, tan poblacional com en la demanda d’atenció sanitària. “Comptant amb auxiliars administratius, infermers i metges, un total de 9 professionals se sumen a la plantilla

Leave a Reply

Your email address will not be published.