fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola, referent en qualitat turística

Peníscola, referent en qualitat turística

Vint-i-nou empreses i serveis públics de la destinació reben el reconeixement a la seua gestió de qualitat en el sector.

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, al costat de la Directora General de Turisme de la Generalitat Valenciana, Raquel Huete, ha fet lliurament avui a tres noves empreses turístiques de la localitat el seu distintiu després d’aprovar les diferents auditories del SICTED, Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions, que promou la Secretaria d’Estat de Turisme.

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament ha convocat als representants de les empreses turístiques locals que rebien avui per primera vegada la seua certificació, així com al grup d’11 empreses ja acreditades que han renovat el seu certificat i a les 15 empreses i serveis que han realitzat el seguiment de la implantació del sistema durant la seua cambra i cinqué cicle en el programa de qualitat.

Durant el lliurament de diplomes, el municipi s’ha compromés “amb la formació, la professionalització i la implementació de noves eines que facen incrementar la qualitat de l’oferta turística”.

Martínez ha felicitat la tasca de totes les empreses certificades, especialment, a les tres noves: Restaurant Muva Beach, Restaurant Carmen Guillemot, i Càmping Els Pins.

La Generalitat Valenciana col·labora amb l’Ajuntament en la implantació d’este programa, auditant les empreses.

Este certificat que impulsa Turespaña garanteix el sistema integral i permanent de gestió de la qualitat i exigeix a les empreses el compliment de paràmetres que el seu objectiu és incrementar la qualitat del servei prestat i l’atenció al client.

Peníscola és una de les destinacions de referència en la implantació d’estos sistemes i és l’única destinació de la Comunitat Valenciana que té presència en el Comité Interdestinos SICTED a nivell estatal. Des de l’any 2012 l’Ajuntament porta treballant este sistema a través de l’àrea de Turisme i l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, aconseguint que tots els anys se sumeixen noves empreses i serveis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.