fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Pen铆scola sol路licitar脿 al Ministeri la millora de l’acc茅s per als vianants a la zona sud

Pen铆scola sol路licitar脿 al Ministeri la millora de l’acc茅s per als vianants a la zona sud

La proposta, votada per unanimitat de tots els grups, t茅 per objectiu la millora dels accessos per als vianants a la zona sud del municipi.

Despr茅s de la visita de l’alcalde, Andr茅s Mart铆nez, a la Sotsdirecci贸 General per a la Protecci贸 de la Costa el mes passat, l’Ajuntament formalitza la petici贸 al Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentaci贸 i Medi ambient a trav茅s de la moci贸 plen脿ria que sol路licita la redacci贸 d’un projecte d’execuci贸 definitiu per a la construcci贸 d’un “Passeig litoral de les platges del sud de Pen铆scola”.

Davant l’estat de la carretera sud i la falta de seguretat per als usuaris d’aquests accessos, l’alcalde sol路licitava el passat mes de juliol als t猫cnics del Ministeri en la Subdelegaci贸 del Govern a Castell贸 soluciones per a desbloquejar esta q眉esti贸.

Despr茅s d’esta trobada i amb diverses propostes t猫cniques plantejades, el mun铆cipe al costat de l’edil d’Urbanisme i Obres, Romualdo Forner, viatjava l’煤ltima setmana d’agost a Madrid.

La trobada va tenir lloc en la Direcci贸 general de Sostenibilitat de la Costa i el Mar, amb el Sotsdirector General, 脕ngel Mu帽oz Cubillo, cita despr茅s de la qual van tornar amb el comprom铆s ferm del Ministeri de redactar el projecte d’execuci贸 de l’obra dels nous accessos a la zona sud.

Les solucions proposades pels t猫cnics per a la millora del quil貌metre que transcorre des de la zona en la qual est脿 situat la Caserna de la Gu脿rdia Civil i la Cala del Moro “ens van semblar molt interessants i facilitarien l’acc茅s a la zona sud a peu, seguint la filosofia de moltes vies d’altres municipis que garantixen un passeig litoral segur”.

L’executiu govern local ha reafirmat i formalitzat esta petici贸 al Ministeri mitjan莽ant l’aprovaci贸 un脿nime de la moci贸 plen脿ria en la sessi贸 ordin脿ria celebrada ahir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.