fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Pen铆scola valora la conversi贸 en zona de vianants algunes zones per a facilitar l’ampliaci贸 de terrasses en horari de vesprada

Pen铆scola valora la conversi贸 en zona de vianants algunes zones per a facilitar l’ampliaci贸 de terrasses en horari de vesprada

L’alcalde de Pen铆scola, Andr茅s Mart铆nez, ha mantingut una reuni贸 amb l’edil i t猫cnics municipals de l’脿rea d’Urbanisme i activitats, aix铆 com amb la Prefectura de la Policia Local per a valorar la idone茂tat de convertir en zona de vianants algunes zones d’alta concentraci贸 d’establiments d’hostaleria, amb l’objectiu de facilitar l’ampliaci贸 de les seues terrasses, garantint un ampli pas per a vianants.

Vials com l’Av. d’Espanya, l’Av. de la Mar o alguns trams de l’Av. del Papa Luna, a m茅s d’alguns vials de la zona suburbana, podrien beneficiar-se d’esta mesura, durant les vesprades d’estiu.

“Les restriccions de les autoritats sanit脿ries redueixen l’aforament de les terrasses, amb l’objectiu de facilitar l’ampliaci贸 d’estes i aix铆 garantir la dist脿ncia entre taules i cadires recomanada; algunes zones del municipi en les quals hi ha un alt nombre d’establiments podrien ampliar la seua ocupaci贸 de via p煤blica atenent d’esta manera a una s猫rie de restriccions i criteris t猫cnics” ha explicat el mateix alcalde, que ha encarregat a l’equip t猫cnic la redacci贸 de condicionants i criteris de seguretat per a poder portar endavant la mesura.

Fins al moment, 19 establiments han sol路licitat l’ampliaci贸 de les seues terrasses per a “poder salvar l’activitat este estiu”, un 7% del total d’establiments de restauraci贸. “A mesura que es vagen superant les diferents fases que programa el Govern, l’activitat dels establiments d’hostaleria anir脿 recuperant-se i 茅s probable que les sol路licituds per a ampliar les terrasses cresquen; davant esta situaci贸, volem actuar amb previsi贸 i facilitar al sector la seua reactivaci贸, garantint la mobilitat i l’accessibilitat a totes les zones per als vianants” ha assegurat l’alcalde. Les restriccions al tr脿nsit rodat, de moment, es plantegen per a partir de les 19.00h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.