fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Quasi 10.000 persones podran gaudir dels viatges de Castell贸 S猫nior a partir de setembre

Quasi 10.000 persones podran gaudir dels viatges de Castell贸 S猫nior a partir de setembre

L’猫xit d’esta iniciativa de la Diputaci贸 茅s tal que s’han inscrit m茅s de 18.000 majors per a les 9.743 places oferides esta edici贸.

La Diputaci贸 de Castell贸 comen莽ar脿 este mes de setembre una nova edici贸 de Castell贸 S猫nior, gr脿cies a la qual podran gaudir de viatges per la prov铆ncia 9.743 persones majors de la prov铆ncia. L’猫xit de la iniciativa impulsada per Javier Moliner 茅s tal, que en esta edici贸 s’han desbordat les sol路licituds, ja que hi ha hagut m茅s de 18.000 persones inscrites.

El president del govern Provincial, Javier Moliner, s’ha mostrat molt satisfet pel comportament tan positiu dels castellonencs davant esta iniciativa que ara comen莽a a realitzar els viatges sol路licitats des que al maig es va convocar la seua quarta edici贸.

“Ara que comen莽a a baixar l’arribada de turistes en arribar al final de l’estiu, gr脿cies a Castell贸 S猫nior ajudem a millorar l’ocupaci贸 hotelera i mantenir els llocs de treball en el sector durant m茅s temps. A m茅s, contribu茂m a oferir una alternativa d’oci a la gent gran de la prov铆ncia i a la divulgaci贸 de molts racons desconeguts que la nostra prov铆ncia t茅 i de la qual ens sentim tan orgullosos”, ha explicat Moliner.

脡s per a莽貌 que “una forma de revitalitzar i mantenir l’ocupaci贸, i tamb茅 que molta gent coneguera aqueixos racons de la prov铆ncia era oferir unes places perqu猫 la gent gran poguera fer viatges, i aix铆 s’est脿 complint”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.