Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Quasi 10.000 persones podran gaudir dels viatges de Castelló Sènior a partir de setembre

Quasi 10.000 persones podran gaudir dels viatges de Castelló Sènior a partir de setembre

L’èxit d’esta iniciativa de la Diputació és tal que s’han inscrit més de 18.000 majors per a les 9.743 places oferides esta edició.

La Diputació de Castelló començarà este mes de setembre una nova edició de Castelló Sènior, gràcies a la qual podran gaudir de viatges per la província 9.743 persones majors de la província. L’èxit de la iniciativa impulsada per Javier Moliner és tal, que en esta edició s’han desbordat les sol·licituds, ja que hi ha hagut més de 18.000 persones inscrites.

El president del govern Provincial, Javier Moliner, s’ha mostrat molt satisfet pel comportament tan positiu dels castellonencs davant esta iniciativa que ara comença a realitzar els viatges sol·licitats des que al maig es va convocar la seua quarta edició.

“Ara que comença a baixar l’arribada de turistes en arribar al final de l’estiu, gràcies a Castelló Sènior ajudem a millorar l’ocupació hotelera i mantenir els llocs de treball en el sector durant més temps. A més, contribuïm a oferir una alternativa d’oci a la gent gran de la província i a la divulgació de molts racons desconeguts que la nostra província té i de la qual ens sentim tan orgullosos”, ha explicat Moliner.

És per açò que “una forma de revitalitzar i mantenir l’ocupació, i també que molta gent coneguera aqueixos racons de la província era oferir unes places perquè la gent gran poguera fer viatges, i així s’està complint”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.