fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Renfe promocionar脿 el Dia de les Paelles en l’ampliaci贸 del servei dels trens de rodalies a Benic脿ssim

Renfe promocionar脿 el Dia de les Paelles en l’ampliaci贸 del servei dels trens de rodalies a Benic脿ssim

L’ajuntament cerca aix铆 millorar la mobilitat dels assistents al Dia de les Paelles mitjan莽ant del transport ferroviari. A m茅s, enguany, el Dia de les Paelles celebrar脿 la seua primera edici贸 com a Festa d’Inter猫s Tur铆stic Auton貌mic.

L’alcaldessa de Benic脿ssim, Susana Marqu猫s s’ha reunit amb Enrique C谩rdenas, Gerent i responsable del servei de Renfe Viatgers per a con猫ixer els detalls de les freq眉猫ncies que dilluns que ve s’engeguen i que beneficiaran a l’arribada de viatgers fins a Benic脿ssim duplicant els combois que arribaran fins a la localitat.

Per貌 a m茅s, l’alcaldessa ha volgut aprofitar esta circumst脿ncia per a cercar la complicitat de Renfe per a millorar la promoci贸 del Dia de les Paelles de Benic脿ssim que, en la seua pr貌xima edici贸 tindr脿 lloc el 25 de gener de 2019. Aix铆, Renfe s’ha comprom猫s a utilitzar els seus suports promocionals per a difondre la celebraci贸 del Dia de les Paelles i aix铆 sumar-se a la primera edici贸 en la qual este festeig es viur脿 com a Festa d’Inter猫s Tur铆stic Auton貌mic.

Marqu猫s ha assenyalat que “Benic脿ssim t茅 aix铆 esta setmana una doble bona not铆cia. D’una banda, per fi, despr茅s de m茅s de mig any de retard, s’engeguen les noves freq眉猫ncies que el Govern de Rajoy va comprometre a la prov铆ncia de Castell贸 per a millorar el transport ferroviari entre Val猫ncia i Vinar贸s i al mateix temps, ens serveix d’impuls per a fomentar el coneixement entre els viatgers d’una festa tan popular i important per al nostre municipi, com 茅s el Dia de les Paelles”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.