fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Rutes turístiques i culturals, espectacles infantils, parc aquàtic i ball completen la programació estival a Borriana

Rutes turístiques i culturals, espectacles infantils, parc aquàtic i ball completen la programació estival a Borriana

El litoral marítim del municipi viurà un estiu per a tota la família amb una programació que se suma a les propostes d’altres àrees municipals com a cultura, joventut, o esports.

L’Ajuntament de Borriana a través de la regidoria de Turisme ultima una programació estival per a dinamitzar els mesos de juliol i agost amb activitats gratuïtes per a tota la família, amb rutes culturals, espectacles i parc aquàtic dirigits als més xicotets de la casa i ball.

Una programació que se suma a les propostes d’altres àrees municipals com a cultura, joventut, o esports, amb les quals el Consistori ofereix un ampli i variat ventall d’activitats en el litoral de Borriana en els mesos estiuencs en els quals la població viu de cara a la mar.

La regidora de Turisme, Sara Molina, ha explicat que des de la seua àrea s’han programat diversos espectacles “des de La Serratella fins a Santa Bàrbara per a acompanyar a l’habitual concurrència de famílies per aquestes zones durant juliol i agost”.

Com cada estiu, s’han preparat les visites guiades per a conèixer el patrimoni i traços de la història de la ciutat, a través d’alguns dels seus monuments més emblemàtics, com el campanar, el refugi antiaeri del Camí d’Onda, la Torre i muralla medieval de la jueria del carrer Sant Pasqual, o els diferents edificis i elements modernistes del centre històric, mitjançant quatre propostes: Un dia en el museu d’arqueologia, Borriana Històrica, Borriana Medieval i Borriana Modernista. Per a les reserves l’Ajuntament ha habilitat la web www.entradesborriana.com.

Així mateix, per a conèixer millor el Paratge Natural Municipal de l’Estany de la Vila o Clot de la Mare de Déu de Borriana, tots els dimecres de juliol i agost, excepte la primera setmana d’agost, de 18 a 20 hores, Turisme organitza rutes amb un recorregut de diverses parades sobre la història i la biodiversitat del Paratge i on s’expliquen les seues característiques.

Amb un màxim de 30 persones per grup, cada activitat inclou dues guies-intèrprets del patrimoni natural i cultural, passeig amb barca pel riu Anna per a descobrir les seues secrets aigua endins, i també una degustació de productes locals, licors i dolços autòctons fets amb taronja, i reportatge fotogràfic de cada visita, entre altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.