fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Sagunt reobri el 25 de maig les instal路lacions esportives a l’aire lliure i el Casal Jove

Sagunt reobri el 25 de maig les instal路lacions esportives a l’aire lliure i el Casal Jove

El consistori comen莽a l’activitat d’estes instal路lacions amb diverses mesures de seguretat despr茅s de passar a la fase 1 de la desescalada.

L’Ajuntament de Sagunt reobri dilluns que ve, 25 de maig, les instal路lacions esportives a l’aire lliure i el Casal Jove del municipi. Les activitats en les pistes de tenis i les pistes d’atletisme es reprenen amb diverses mesures de seguretat, a l’igual, que l’activitat del Casal Jove. Aix铆 ho han informat l’alcalde, Dar铆o Moreno, el delegat d’Esports, Javier Raro i el delegat de Joventut i Inf脿ncia, Guillermo Sampedro en la roda de premsa d’este mat铆.

L’alcalde de Sagunt, Dar铆o Moreno, ha concretat que l’煤s de les instal路lacions esportives, situades en el Pavell贸 Poliesportiu Internuclis, ser脿 de dilluns a divendres, amb cita pr猫via: 芦Si volen sol路licitar esta cita, les persones hauran de trucar al tel猫fon 962 65 58 79. A m茅s, la regidoria ha establit un protocol de seguretat i higiene que inclou tant als usuaris i usu脿ries, com al personal que gestiona estes instal路lacions. En el cas de les pistes d’atletisme, els entrenaments han de ser individuals i nom茅s per a persones federades i, en el cas del tenis, es parla d’un m脿xim de 2 persones. No es podran jugar dobles禄.

D’altra banda, el regidor d’Esports, Javier Raro, ha reconegut que esta actuaci贸 es posa en marxa amb una setmana de retard, respecte al que la normativa els haguera perm茅s: 芦Des de la delegaci贸 d’Esports estem sent molt previnguts. Hem preparat tot perqu猫 les activitats, tant de tenis com d’atletisme, es puguen fer amb tota la seguretat sanit脿ria. I a mesura que vagen avan莽ant les fases, anirem preparant cadascuna de les activitats i ens anirem posant en marxa禄.

A m茅s, respecte a l’煤s de piscines, el delegat d’Esports ha comunicat que les indicacions marquen fer un 煤s molt restringit de les mateixes i que estes es podran posar en marxa en la fase 2 de la desescalada. Aix铆 mateix, ha volgut subratllar que l’脿rea d’Esports treballa per a aix貌, a m茅s ha emfatitzat que 芦tant les piscines com totes les activitats que puguem anar fent seran limitades, tant a persones particulars, com a federats. De totes estes particularitats s’anir脿 informant禄.

D’altra banda, el delegat de Joventut i Inf脿ncia, Guillermo Sampedro, ha confirmat que este dilluns, 25 de maig, el Casal Jove tamb茅 obri les seues portes comptant amb les mesures d’higiene i de distanciament social necess脿ries. A m茅s, ha especificat que tant la sala d’estudis, com la sala d’exposicions i la Ciberteca estaran obertes, encara que sempre amb cita pr猫via.

Leave a Reply

Your email address will not be published.