Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sanitat implanta el sistema Orion Clinic a l’Hospital de Vinaròs per a incorporar-lo a la xarxa interhospitalària autonòmica

Sanitat implanta el sistema Orion Clinic a l’Hospital de Vinaròs per a incorporar-lo a la xarxa interhospitalària autonòmica

Este sistema d’informació assistencial està instal·lat ja en deu hospitals de la Comunitat Valenciana.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha iniciat el procés d’implantació del sistema d’informació Orion Clinic a l’Hospital comarcal de Vinaròs. Així, professionals que atenen pacients en els centres de salut i consultoris del departament podran veure les anotacions clíniques dels episodis de l’hospital, per la qual cosa es pot realitzar un millor seguiment del seu estat de salut.

D’igual manera, si pacients del departament de Vinaròs són derivats a l’Hospital General Universitari de Castelló, els i les professionals d’este hospital podran consultar la informació rellevant que s’haja produït en l’hospitalització de Vinaròs.

Al seu torn, l’Hospital de Vinaròs podrà consultar l’actuació clínica realitzada en el General. Aquesta millora a l’hora de compartir informació clínica redunda en una assistència més àgil i segura per a la ciutadania.

L’Hospital de Vinaròs ha completat ja l’adaptació a este sistema de la Unitat d’Hospitalització a domicili (UHD), del Servei d’Urgències, dels mòduls d’hospitalització i de les àrees de consultes externes, sent els següents serveis a implantar-lo el Servei d’Obstetrícia i la zona quirúrgica.

Esta nova aplicació està integrada en el sistema d’informació clínic-assistencial de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i té com a objectius avançar en la interoperabilitat entre hospitals, així com millorar l’atenció al pacient, incrementar l’eficàcia del procés assistencial i facilitar la continuïtat de cures.

Leave a Reply

Your email address will not be published.