fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Sanitat implanta el sistema Orion Clinic a l’Hospital de Vinar貌s per a incorporar-lo a la xarxa interhospital脿ria auton貌mica

Sanitat implanta el sistema Orion Clinic a l’Hospital de Vinar貌s per a incorporar-lo a la xarxa interhospital脿ria auton貌mica

Este sistema d’informaci贸 assistencial est脿 instal路lat ja en deu hospitals de la Comunitat Valenciana.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut P煤blica ha iniciat el proc茅s d’implantaci贸 del sistema d’informaci贸 Orion Clinic a l’Hospital comarcal de Vinar貌s. Aix铆, professionals que atenen pacients en els centres de salut i consultoris del departament podran veure les anotacions cl铆niques dels episodis de l’hospital, per la qual cosa es pot realitzar un millor seguiment del seu estat de salut.

D’igual manera, si pacients del departament de Vinar貌s s贸n derivats a l’Hospital General Universitari de Castell贸, els i les professionals d’este hospital podran consultar la informaci贸 rellevant que s’haja produ茂t en l’hospitalitzaci贸 de Vinar貌s.

Al seu torn, l’Hospital de Vinar貌s podr脿 consultar l’actuaci贸 cl铆nica realitzada en el General. Aquesta millora a l’hora de compartir informaci贸 cl铆nica redunda en una assist猫ncia m茅s 脿gil i segura per a la ciutadania.

L’Hospital de Vinar貌s ha completat ja l’adaptaci贸 a este sistema de la Unitat d’Hospitalitzaci贸 a domicili (UHD), del Servei d’Urg猫ncies, dels m貌duls d’hospitalitzaci贸 i de les 脿rees de consultes externes, sent els seg眉ents serveis a implantar-lo el Servei d’Obstetr铆cia i la zona quir煤rgica.

Esta nova aplicaci贸 est脿 integrada en el sistema d’informaci贸 cl铆nic-assistencial de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut P煤blica i t茅 com a objectius avan莽ar en la interoperabilitat entre hospitals, aix铆 com millorar l’atenci贸 al pacient, incrementar l’efic脿cia del proc茅s assistencial i facilitar la continu茂tat de cures.

Leave a Reply

Your email address will not be published.