Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Segresten i agredeixen sexualment a una menor en Borriana durant la Nit de Cap d’Any

Segresten i agredeixen sexualment a una menor en Borriana durant la Nit de Cap d’Any

S’ha convocat una concentració de repulsa per a demà.

Durant la matinada de la Nit de Cap d’Any, una jove de 17 anys va ser segrestada i agredida sexualment, segons ha denunciat la menor, mentre tornava a casa des de la carpa que s’havia instal·lat a la plaça de l’Ajuntament de Borriana per l’ocasió.

La jove va narrar a la Guàrdia Civil que dues persones la van sorprendre, li van tapar el cap i la van portar fins a una casa per tal de realitzar el delicte.

Finalment, la jove va ser alliberada pels seus captors i va haver de ser atesa a l’hospital de La Plana de Vila-real, on també se li va efectuar un reconeixement mèdic.

A causa de la gravetat dels fets, l’Ajuntament de Borriana ha enviat el següent comunicat:

“Des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Borriana condemnem de manera ferma i contundent els fets esdevinguts en la passada matinada de l’1 de gener, per l’agressió sexual patida per una menor de la nostra localitat; agraint especialment l’eficaç actuació de la policia judicial de la guàrdia civil per la investigació portada a terme i la posterior detenció dels presumptes autors, havent-se decretat el secret de les actuacions pel jutjat competent.

Volem manifestar el nostre suport i solidaritat amb la menor i la seua família, posant-nos a la seua disposició per a allò que precisen.

Fets com estos no poden ni deuen quedar impunes, ni poden tolerar-se en una societat democràtica, igualitària i lliure com la nostra, és per això que convoquem per a demà, 3 de gener de 2019, a les 12 hores, una concentració en la plaça major, en repulsa a esta agressió.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.