fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

S’escapen sis bous a la Vall d’Uixó

S’escapen sis bous a la Vall d’Uixó

Els animals han caminat per la ciutat fins al conservatori de música Francesc Peñarroja.

Durant el mitjà dia d’avui i dins de la celebració de les Penyas en Festes, sis bous s’han escapat dels camions que devien soltar-los en el tancament. Els animals han caminat lliures per la ciutat fins a arribar al conservatori de música Francesc Peñarroja.

Una vegada han sigut envoltats, han retornar-los al seu lloc. Afortunadament cap persona ha resultat ferida.

L’ajuntament de la localitat, a causa de la transcendència del succés ha emès el següent comunicat:

Este matí no hi ha hagut que lamentar cap dany personal per l’incident amb els bous del tancament de les Penyes en Festes.

La documentació i l’expedient per a l’eixida del tancament estava en regla i amb l’autorització pertinent, inclòs el certificat de l’aparellador de la Federació de Festes.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó sol·licitarà un informe per a implementar mesures que milloren la seguretat dels recintes taurins com el produït este matí.

La Vall d’Uixó sempre ha sigut un referent en matèria de seguretat taurina i pioner en la implantació de mesures de seguretat. L’experiència del municipi en l’organització d’actes taurins ha fet que la reacció haja sigut ràpida per part de la Policia Local, la directiva de les Penyes en Festes, els afeccionats i el ramader, amb un dispositiu que ha acorralat als animals en un recinte barrat en la zona del Conservatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.