fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Setze empreses participen en els Plans de Reestructuraci贸 Empresarial que s’inicien aquest mes a Borriana

Setze empreses participen en els Plans de Reestructuraci贸 Empresarial que s’inicien aquest mes a Borriana

El programa, organitzat per la Cambra de Comer莽 i l’Ajuntament, es realitzar脿 entre el 7 de juny i el 21 de juliol.

Setze empreses participen en els Plans de Reestructuraci贸 Empresarial que es van iniciar el dilluns, dia 7 de juny, a Borriana, en aquest programa de suport al teixit econ貌mic local organitzat per la Cambra de Comer莽 i l’Ajuntament.
Aix铆, aquestes setze empreses, majorit脿riament de Borriana per貌 tamb茅 de la resta de la prov铆ncia, participaran en el programa des del 7 de juny al 21 de juliol, en classes col路lectives i sessions de tutories individuals, amb personal expert i en horari adaptat a cada empresa.
La iniciativa t茅 com a objectiu ajudar les empreses a adquirir coneixements clau per a mamprendre un proc茅s de reestructuraci贸 i implementar els canvis necessaris en el seu model de negoci per a millorar la rendibilitat o avaluar altres alternatives d’expansi贸.

El programa gratu茂t va dirigit principalment a persones propiet脿ries, gerents i responsables d’脿rea de pimes i microempreses que vulguen, entre altres q眉estions, millorar la visi贸 global de la gesti贸 empresarial, elaborar o millorar el seu propi pla estrat猫gic d’empresa, millorar la seua capacitat de gesti贸 i la rendibilitat, i potenciar la innovaci贸 i la modernitzaci贸.
La regidora de Pol铆tiques Actives d’Ocupaci贸, Esther Meneu, ha explicat que els plans de reestructuraci贸 s贸n 芦una bona ferramenta per a acompanyar i donar impuls a les empreses de Borriana禄, ja que combina 芦coneixements, t猫cniques i eines per a implementar un proc茅s d’adaptaci贸 a les noves necessitats que es generen en l’escenari postcovid禄.

Aix铆, el programa es distribueix en set m貌duls impartits per cinc professors, que tractaran tem脿tiques com el diagn貌stic de la situaci贸 i el refor莽 de la posici贸 competitiva de l’empresa, el m脿rqueting i l’entorn digital, els sistemes d’organitzaci贸 i la gesti贸 d’equips, la sostenibilitat aplicada a l’estrat猫gia empresarial, la transformaci贸 digital, les finances i la gesti贸, i la definici贸 i elaboraci贸 d’un pla de reestructuraci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.