fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

S’instal路la la bastida per a la rehabilitaci贸 de la Torre del Rac贸 a Morella

S’instal路la la bastida per a la rehabilitaci贸 de la Torre del Rac贸 a Morella

Esta torre compta amb una bastida que subjecta l’estructura i necessita esta rehabilitaci贸 per a reparar els greus problemes estructurals que pateix.

La Torre del Rac贸 ha vist avui l’inici de les obres de rehabilitaci贸 que pretenen tornar esta torre al seu m脿xim esplendor. Aix铆, els t猫cnics han comen莽at la instal路laci贸 de la bastida que permetr脿 realitzar els treballs de rehabilitaci贸 que necessita la torre per a reparar els greus problemes estructurals que pateix. A m茅s, est脿 previst que la rehabilitaci贸 completa de la torre estiga abans del mes d’agost.

D’esta manera, l’actuaci贸 pot afectar el tr脿nsit d’entrada a Morella per les Torres de Sant Miquel, ja que es tracta de la m茅s propera a esta entrada. Aix铆, l’ajuntament de la ciutat informar脿 en els moments que la circulaci贸 es veja afectada per l’actuaci贸 de rehabilitaci贸 de la torre.

L’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, ha destacat que “les obres en la Torre del Rac贸 s贸n molt necess脿ries per a recuperar este patrimoni que forma part de l’entrada principal a la ciutat de Morella”. Rhams茅s ha recalcat que “per fi veiem que s’estan realitzant treballs per a rehabilitar esta torre que ha estat molt de temps amb la bastida que la subjecta”. L’edil ha explicat que “l’actuaci贸 en esta zona pot afectar el tr脿nsit de vehicles de forma puntual, de manera que des de l’ajuntament informarem en els moments quan la zona es veja afectada per a la circulaci贸”. Rhams茅s ha comentat que “no sols veurem la rehabilitaci贸 completa de la Torre del Rac贸, sin贸 tamb茅 es recupera la visita del Passeig de Ronda des de les Torres de Sant Miquel, fins al Portal de la Nevera, un dels punts m茅s interessants de la visita a Morella”.

La Torre del Rac贸 est脿 situada a l’entrada de Morella, al costat de les torres de Sant Miquel. Esta es va veure greument afectada per les pluges de 2015 on es va obrir una gran escletxa. Des d’este moment es va instal路lar una bastida d’emerg猫ncia que subjecta l’estructura de la torre per a no caure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.