Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Tres ferits en la mascletà de hui a Castelló

Tres ferits en la mascletà de hui a Castelló

La Policia Local, els bombers i la Guàrdia Civil han hagut d’interveir.

Durant el dia de hui, s’ha produït un accident en la mascletà de Castelló, en el qual han resultat ferides tres persones. L’Ajuntament de Castelló ha emès un comunicat, el qual reproduïm a continuació:

“Hui durant la mascletà s’ha produït un accident en el mecanisme de dispar dels artefactes pirotècnics mentres estava en marxa l’acte. Una carcassa ha esclatat provocant que metralla es projectara en diverses direccions. El responsable de la pirotècnica ha suspés el tir de la resta de carcasses finalitzant així l’esdeveniment. La metralla projectada ha impactat de forma lleu en algunes persones que estaven veient la mascletà resultant ferides lleus 6 persones, totes elles per contusions. Totes elles han sigut ateses immediatament pel servici municipal d’assistència sanitària desplegat en l’esdeveniment. Després de l’incident, la Policia Local i personal de protecció civil han desallotjat de públic les zones pròximes a la mascletà de l’Avinguda Caputxins, rotonda de les Canyes i Camí la Plana.

El públic ha evacuat ordenadament estes zones i després d’estar neta de públic, s’ha procedit a la neteja de la via per a evitar que persones o vehicles pogueren registrar danys per la metralla escampada per la via pública. D’altra banda, els responsables de la pirotècnia han comprovat el material no explosionat per a assegurar la zona. Sobre les 15:30 la Policia Local de Castelló ha obert al tràfic la zona quedant solucionat l’incident.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.