fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Tres ferits en la masclet脿 de hui a Castell贸

Tres ferits en la masclet脿 de hui a Castell贸

La Policia Local, els bombers i la Gu脿rdia Civil han hagut d’interveir.

Durant el dia de hui, s’ha produ茂t un accident en la masclet脿 de Castell贸, en el qual han resultat ferides tres persones. L’Ajuntament de Castell贸 ha em猫s un comunicat, el qual reprodu茂m a continuaci贸:

“Hui durant la masclet脿 s’ha produ茂t un accident en el mecanisme de dispar dels artefactes pirot猫cnics mentres estava en marxa l’acte. Una carcassa ha esclatat provocant que metralla es projectara en diverses direccions. El responsable de la pirot猫cnica ha susp茅s el tir de la resta de carcasses finalitzant aix铆 l’esdeveniment. La metralla projectada ha impactat de forma lleu en algunes persones que estaven veient la masclet脿 resultant ferides lleus 6 persones, totes elles per contusions. Totes elles han sigut ateses immediatament pel servici municipal d’assist猫ncia sanit脿ria desplegat en l’esdeveniment. Despr茅s de l’incident, la Policia Local i personal de protecci贸 civil han desallotjat de p煤blic les zones pr貌ximes a la masclet脿 de l’Avinguda Caputxins, rotonda de les Canyes i Cam铆 la Plana.

El p煤blic ha evacuat ordenadament estes zones i despr茅s d’estar neta de p煤blic, s’ha procedit a la neteja de la via per a evitar que persones o vehicles pogueren registrar danys per la metralla escampada per la via p煤blica. D’altra banda, els responsables de la pirot猫cnia han comprovat el material no explosionat per a assegurar la zona. Sobre les 15:30 la Policia Local de Castell贸 ha obert al tr脿fic la zona quedant solucionat l’incident.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.