fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Turisme de Benicarl贸 integra l’accessibilitat de continguts al seu portal web

Turisme de Benicarl贸 integra l’accessibilitat de continguts al seu portal web

El nou portal s’adapta per tal de facilitar l’accessibilitat dels seus continguts a persones amb diferents nivells de discapacitat, persones majors i usuaris en general.

La p脿gina web benicarlo.travel, el portal tur铆stic de Benicarl贸 a la xarxa, ha implantat un sistema d’accessibilitat amb el comprom铆s de millorar els serveis i fer-los m茅s intu茂tius a totes les persones usu脿ries. La millora s’ha implementat a trav茅s d’una ferramenta disponible en diferents idiomes que permet accedir-hi en millors condicions a totes aquelles persones que tinguen algun tipus de discapacitat, com les persones cegues, disl猫xiques, amb deteriorament motor o amb dificultats cognitives o d’aprenentatge.

La ferramenta permet un gran nombre de possibilitats, com ara modificar el contrast, augmentar el cos del text o l’espaiat, aturar les animacions, alinear els textos o escoltar la informaci贸 que cont茅 el web en lloc de llegir-la.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha explicat que 芦de la mateixa manera que hem d’eliminar les barreres arquitect貌niques als carrers, tamb茅 ho hem de fer amb aquelles que existeixen al web de Turisme禄.

Isabel Cardona ha subratllat que 芦d’aquesta manera, el portal tur铆stic de Benicarl贸 podr脿 ser visitat de manera satisfact貌ria per un major nombre de persones, independentment de les limitacions personals que tinguen, ja siguen discapacitats f铆siques o sensorials, limitacions de coneixements o restriccions derivades de l’entorn禄.

De moment, la ferramenta est脿 disponible en m煤ltiples idiomes. Tan prompte com el desenvolupador聽 incorpore el valenci脿 a la plataforma, s’implentar脿 tamb茅 al web de Turisme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.