fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Turisme realitza una campanya de publicitat a Budapest i Katowice per visibilitzar la nova connexi贸 a猫ria a trav茅s de Castell贸

Turisme realitza una campanya de publicitat a Budapest i Katowice per visibilitzar la nova connexi贸 a猫ria a trav茅s de Castell贸

L’aeroport de Castell贸 t茅 previst donar inici a estes noves rutes el pr貌xim cap de setmana i la campanya s’allargar脿 durant tot l’estiu.

Turisme Comunitat Valenciana ha posat en marxa dues accions publicit脿ries en el mercat hongar茅s i polon茅s amb motiu de l’inici de la connexi贸 a猫ria Castell贸-Budapest i Castell贸-Katowice per al per铆ode estival 2019, amb dos vols setmanals des del 16 de juny fins al 15 de setembre en el cas de Budapest i des del 17 de juny i fins al 13 de setembre a Katowice.

En este sentit, i tal com ha remarcat el secretari auton貌mic de Turisme, Francesc Colomer, “l’objectiu de la campanya 茅s donar visibilitat a la connexi贸 a猫ria amb Comunitat Valenciana per al client final de l’脿rea d’influ猫ncia de Budapest i Katowice”, al mateix temps que ha assenyalat “la import脿ncia d’este tipus d’accions per a posar en valor la nostra Comunitat i, en este cas, el gran potencial de la prov铆ncia de Castell贸”.

La campanya, que comptar脿 amb una inversi贸 de 60.000 euros, se centra a mostrar la Comunitat Valenciana mitjan莽ant la inserci贸 publicit脿ria durant els mesos d’estiu en els dos diaris l铆ders dels respectius pa茂sos. Al mateix temps s’ha planificat un refor莽 online en les principals p脿gines hongareses i poloneses sobre la base de la freq眉猫ncia i afinitat del target objecte de campanya.

Esta campanya compta amb una gr脿fica espec铆fica, tant per als suports en premsa com digital, adaptada als idiomes hongar茅s i polon茅s, que incideix, amb una imatge de destinaci贸, en la proximitat que les noves connexions suposen entre l’oferta tur铆stica de Castell贸 i els potencials turistes hongaresos i polonesos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.