fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Un altre detingut a Almassora durant la campanya de prevenció de robatoris en vehicles

Un altre detingut a Almassora durant la campanya de prevenció de robatoris en vehicles

Va ser arrestat en el carrer Sant Creu en tenir una ordre de cerca i detenció.

La Policia Local d’Almassora va detenir aquest divendres a un individu sobre el qual pesava una ordre de cerca i arrest per part del Jutjat de 1ª Instància i Instrucció número 2 d’Arganda del Rey (Madrid). La identificació i detenció va tenir lloc en el marc de la campanya de prevenció de robatoris a l’interior de vehicles estacionats, un dispositiu que ha permès reduir el nombre d’intervencions després de setmanes d’assalts esporàdics, segons han indicat fonts de la Prefectura de Policia Local.

Els fets es van produir a les 13.45 hores per part d’agents adscrits a les Unitats de Seguretat Ciutadana, que van localitzar a dues persones pendents dels vehicles estacionats en el carrer Sant Creu. Davant la sospita de la possible comissió d’un delicte, els agents identifiquen a tots dos, moment en què se n’adonen de l’ordre de cerca i detenció que afectava a un d’ells.

Després de l’arrest, l’individu va ser traslladat a les dependències de la Policia Local, on es van instruir les corresponents diligències a través de la caserna de la Guàrdia Civil de la localitat per a la seua posada a disposició judicial. L’edil de Seguretat Pública, Santiago Agustí, ha felicitat a la plantilla per aquest nou arrest emmarcat en el dispositiu per a prevenir robatoris a l’interior de vehicles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.