fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Un centenar d’aspirants afronta la fase final per a la provisi贸 de 10 places d’agents de la Policia Local a Castell贸

Un centenar d’aspirants afronta la fase final per a la provisi贸 de 10 places d’agents de la Policia Local a Castell贸

L’edil de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, destaca l’aposta per millorar la qualitat del servei i reduir la taxa d’interinitat.

La convocat貌ria per a la provisi贸 de 10 places d’agent de la Policia Local de Castell贸 afronta la recta final amb prop d’un centenar d’aspirants. Vuit d’aquestes places corresponen a agent per torn lliure i les altres dues per torn de mobilitat, 茅s a dir, agents d’altres municipis que aspiren a formar part de la plantilla policial de l’Ajuntament de Castell贸. El regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, ha destacat que amb esta convocat貌ria es pret茅n “reduir la taxa d’interinitat de la plantilla de la Policia Local de Castell贸 i amb a莽貌 millorar la qualitat del servei que es presta a la ciutadania”.

Els aspirants pel torn lliure han realitzat esta setmana la prova corresponent al desenvolupament del temari que s’ha celebrat en la P猫rgola, on ha acudit l’edil responsable de l’脿rea de Seguretat Ciutadana. L’煤ltima prova per als qui superen esta fase ser脿 la de desenvolupament de temes locals.

Lorenzo ha afegit que la provisi贸 d’estes 10 places d’agent de Policia Local s’emmarca “en la convicci贸 del Govern Municipal de reduir la taxa d’interinitat de la plantilla municipal i, en concret, de la Policia Local”. Una vegada resolta l’oposici贸, inclosa la valoraci贸 de m猫rits, es procedir脿 a la incorporaci贸 a la plantilla de la Policia Local de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.