fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Un centenar d’aspirants afronta la fase final per a la provisió de 10 places d’agents de la Policia Local a Castelló

Un centenar d’aspirants afronta la fase final per a la provisió de 10 places d’agents de la Policia Local a Castelló

L’edil de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, destaca l’aposta per millorar la qualitat del servei i reduir la taxa d’interinitat.

La convocatòria per a la provisió de 10 places d’agent de la Policia Local de Castelló afronta la recta final amb prop d’un centenar d’aspirants. Vuit d’aquestes places corresponen a agent per torn lliure i les altres dues per torn de mobilitat, és a dir, agents d’altres municipis que aspiren a formar part de la plantilla policial de l’Ajuntament de Castelló. El regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, ha destacat que amb esta convocatòria es pretén “reduir la taxa d’interinitat de la plantilla de la Policia Local de Castelló i amb açò millorar la qualitat del servei que es presta a la ciutadania”.

Els aspirants pel torn lliure han realitzat esta setmana la prova corresponent al desenvolupament del temari que s’ha celebrat en la Pèrgola, on ha acudit l’edil responsable de l’àrea de Seguretat Ciutadana. L’última prova per als qui superen esta fase serà la de desenvolupament de temes locals.

Lorenzo ha afegit que la provisió d’estes 10 places d’agent de Policia Local s’emmarca “en la convicció del Govern Municipal de reduir la taxa d’interinitat de la plantilla municipal i, en concret, de la Policia Local”. Una vegada resolta l’oposició, inclosa la valoració de mèrits, es procedirà a la incorporació a la plantilla de la Policia Local de Castelló.

Leave a Reply

Your email address will not be published.