fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Una tanca de seguretat protegir脿 a esportistes i p煤blic a les pistes de patinatge d’Almassora

Una tanca de seguretat protegir脿 a esportistes i p煤blic a les pistes de patinatge d’Almassora

El projecte, valorat en 35.000 euros, at茅n a una petici贸 dels clubs locals que entrenen a la instal路laci贸.

L’煤ltima modificaci贸 de cr猫dit aprovada per l’equip de govern inclou una partida de 35.000 euros amb la qual l’Ajuntament d’Almassora far脿 realitat el projecte per a la instal路laci贸 d’una barra de seguretat en la pista de patinatge situada al costat de la piscina municipal. L’estructura protegir脿 tant els esportistes com el p煤blic, ja que, en cas de caiguda, evitar脿 l’eixida de la pista.

Segons ha explicat l’edil d’Esports, Xavier Trenco, l’actuaci贸 respon a “una petici贸 dels clubs locals que habitualment utilitzen estes pistes per a entrenar” i que, actualment, “utilitzen protecci贸 de posar i treure, les quals tenen una efectivitat molt limitada”. Despr茅s de les obres, els elements de seguretat estaran de forma permanent i, a m茅s, “elevaran la qualitat de les pistes de cara a rebre a clubs visitants i albergar tornejos de m茅s envergadura”, ha assegurat Trenco.

En este sentit, Almassora acollir脿 el pr貌xim 2 de setembre una competici贸 de patinatge de velocitat d’脿mbit nacional. Encara que Esports no 茅s a temps de completar l’actuaci贸 per a eixa data, Trenco ha avan莽at que “posarem proteccions de pl脿stic”.

Aix铆 doncs, la nova tanca de la instal路laci贸 ser脿 de xapa met脿l路lica, disposar脿 de tres accessos i tindr脿 un metre d’altura i un passam脿 d’acer galvanitzat, sobre el qual podr脿 recolzar-se el p煤blic. Esta intervenci贸 complementa la creaci贸 d’una nova entrada en l’Avinguda del Grau, per a facilitar l’arribada dels visitants fins a la p猫rgola i evitar que transiten les zones m茅s estretes.

Aix铆 mateix, el Servei Esportiu Municipal (SEM) crear脿 un altre nou pas entre la zona esportiva i l’IES Vila-roja, que se sumar脿 al que ja existeix entre les instal路lacions municipals i el CEIP Regina Violant. D’esta manera, l’alumnat podr脿 transitar d’un punt a un altre sense necessitat d’eixir a l’exterior i, conseq眉entment, de manera m茅s segura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.