fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Valoració nou enfrontament entre socis de govern

Valoració nou enfrontament entre socis de govern

Carrasco: “Què es pot esperar d’un govern els socis del qual no s’entenen entre ells? un govern enfrontat és inservible per a la ciutadania”.

“A nosaltres no ens sorprèn que una vegada més els socis de govern PSOE, Compromís i Podem tornin a airejar els seus embolics interns. S’acusen els uns als altres però tots són igual d’irresponsables per deixar a la ciutat sense pressupost durant cinc mesos i sense aparença d’arribar a cap acord a hores d’ara de l’any”, lamenta la portaveu del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castellon, Begoña Carrasco.

“S’allunyen de la realitat, obliden que estem en pandèmia i que el pressupost municipal és l’eina necessària per a adaptar les inversions a les necessitats d’aquesta crisi soci-sanitària. Només els importa el seu sou, per a això li ho van pujar un 50%, i les seves butaques”, afegeix.

18 de maig de 2021.- “Una vegada més, assistim a un nou episodi de la casa dels embolics en la qual han convertit l’Ajuntament els socis de govern PSOE, Compromís i Podemos, que només es van posar d’acord per a pujar-se el sou un 50% a principi de legislatura, però des de llavors no han tornat a trobar punts d’enteniment.Què es pot esperar d’un govern els socis del qual no s’entenen entre ells? un govern enfrontat és inservible per a la ciutadania” . Així s’ha pronunciat la portaveu del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, després de llegir les acusacions -via twitter-,del portaveu de Podemos a Compromís acusant-los de retardar el pressupost municipal que hauria d’haver estat aprovat fa cinc mesos.

“A nosaltres no ens sorprèn, estem al maig i sense pressupostos. S’acusen els uns als altres però tots són igual d’irresponsables per deixar a la ciutat sense la principal eina per a adaptar les inversions a les necessitats d’aquesta crisi soci-sanitària. L’any passat el pressupost va entrar en vigor al setembre, per això es van quedar sense gastar 35 milions d’euros que sí que van recaptar als castellonencs, sotmesos a una elevada pressió fiscal. Som la segona capital d’Espanya que més IBI cobra per habitant, aquest govern sí que recapta però després no és capaç de retornar-l’hi als castellonencs en forma de millors serveis i inversions. En retardar l’aprovació del pressupost no tenen temps d’invertir tot el que prometen”, explica.

I conclou: “Aquest govern tripartit que s’allunya de la realitat, obliden que estem en pandèmia només els importa el seu sou i les seves butaques”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.