fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Valoraci贸 nou enfrontament entre socis de govern

Valoraci贸 nou enfrontament entre socis de govern

Carrasco: “Qu猫 es pot esperar d’un govern els socis del qual no s’entenen entre ells? un govern enfrontat 茅s inservible per a la ciutadania”.

“A nosaltres no ens sorpr猫n que una vegada m茅s els socis de govern PSOE, Comprom铆s i Podem tornin a airejar els seus embolics interns. S’acusen els uns als altres per貌 tots s贸n igual d’irresponsables per deixar a la ciutat sense pressupost durant cinc mesos i sense aparen莽a d’arribar a cap acord a hores d’ara de l’any”, lamenta la portaveu del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castellon, Bego帽a Carrasco.

“S’allunyen de la realitat, obliden que estem en pand猫mia i que el pressupost municipal 茅s l’eina necess脿ria per a adaptar les inversions a les necessitats d’aquesta crisi soci-sanit脿ria. Nom茅s els importa el seu sou, per a aix貌 li ho van pujar un 50%, i les seves butaques”, afegeix.

18 de maig de 2021.- “Una vegada m茅s, assistim a un nou episodi de la casa dels embolics en la qual han convertit l’Ajuntament els socis de govern PSOE, Comprom铆s i Podemos, que nom茅s es van posar d’acord per a pujar-se el sou un 50% a principi de legislatura, per貌 des de llavors no han tornat a trobar punts d’enteniment.Qu猫 es pot esperar d’un govern els socis del qual no s’entenen entre ells? un govern enfrontat 茅s inservible per a la ciutadania” . Aix铆 s’ha pronunciat la portaveu del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castell贸, Bego帽a Carrasco, despr茅s de llegir les acusacions -via twitter-,del portaveu de Podemos a Comprom铆s acusant-los de retardar el pressupost municipal que hauria d’haver estat aprovat fa cinc mesos.

“A nosaltres no ens sorpr猫n, estem al maig i sense pressupostos. S’acusen els uns als altres per貌 tots s贸n igual d’irresponsables per deixar a la ciutat sense la principal eina per a adaptar les inversions a les necessitats d’aquesta crisi soci-sanit脿ria. L’any passat el pressupost va entrar en vigor al setembre, per aix貌 es van quedar sense gastar 35 milions d’euros que s铆 que van recaptar als castellonencs, sotmesos a una elevada pressi贸 fiscal. Som la segona capital d’Espanya que m茅s IBI cobra per habitant, aquest govern s铆 que recapta per貌 despr茅s no 茅s capa莽 de retornar-l’hi als castellonencs en forma de millors serveis i inversions. En retardar l’aprovaci贸 del pressupost no tenen temps d’invertir tot el que prometen”, explica.

I conclou: “Aquest govern tripartit que s’allunya de la realitat, obliden que estem en pand猫mia nom茅s els importa el seu sou i les seves butaques”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.