fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real susp茅n dem脿 les classes en el col路legi Jos茅 Soriano pels problemes del temporal en este centre que es troba en obres

Vila-real susp茅n dem脿 les classes en el col路legi Jos茅 Soriano pels problemes del temporal en este centre que es troba en obres

L’alcalde de Vila-real, Jos茅 Benlloch, ha decretat la suspensi贸 de classes dem脿 dimecres 22 de gener en el col路legi Jos茅 Soriano a causa dels problemes que ha ocasionat el temporal de pluja.

Cal recordar que este centre es troba en obres per a la renovaci贸 de tota la seua coberta i durant el dia de hui s’han registrat goteres i filtracions que han provocat bastants dificultats en el normal desenvolupament de les classes, havent de reubicar als alumnes en diferents aules aix铆 com utilitzar el gimn脿s.

Despr茅s de tindre coneixement d’estos problemes, l’alcalde ha acompanyat als serveis t猫cnics municipals en una inspecci贸 que s’ha realitzat esta vesprada al costat de la directora del centre, Carmina Pitarch. Durant diverses hores s’ha estat comprovant l’evoluci贸 d’algunes de les goteres per貌, finalment, vista la situaci贸 i a fi de no ocasionar m茅s mol猫sties als alumnes i docents i com a mesura de prevenci贸, s’ha decidit suspendre les classes en este centre durant el dia de dem脿, per a aix铆 analitzar en profunditat la situaci贸 de la coberta del col路legi, les obres del qual estan encara inacabades.

Benlloch, qui ha mantingut informats en tot moment als responsables de la Conselleria d’Educaci贸 sobre la situaci贸, ha signat el decret de suspensi贸 de les classes i ha anunciat a m茅s que s’habilitar脿 un servei de ludoteca de 7.30 a 13.00 hores en l’ag猫ncia de lectura del Pilar per a aquells pares i mares que requerisquen aquest servei. Des de l’equip de govern es demanen disculpes als pares i mares pel trastorn que puga suposar esta suspensi贸 donada la urg猫ncia per貌 es considera que 茅s la decisi贸 m茅s adequada per motius de prevenci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.