fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real treballa en una iniciativa de bons per a compres anticipades en comerços i hostaleria de la localitat que alleugen la paralització del sector per la COVID-19

Vila-real treballa en una iniciativa de bons per a compres anticipades en comerços i hostaleria de la localitat que alleugen la paralització del sector per la COVID-19

Els Vilabonos Comerç Vila-real permetran l’adquisició de productes i serveis per endavant per a “ajudar a la supervivència d’un sector que és fonamental per al nostre model de ciutat”, ha explicat l’alcalde, José Benlloch.

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha anunciat hui que el consistori, a través de la Regidoria d’Economia, està treballant per a donar suport a una proposta llançada des del sector comercial de la ciutat per a ajudar als establiments comercials i d’hostaleria que han hagut de paralitzar per complet la seua activitat durant l’estat d’alarma per la pandèmia de COVID-19. Es tracta d’una acció de “solidaritat econòmica” basada en la creació de bons per a compres anticipades de productes i serveis en comerços i hostaleria que alleugen la situació d’este sector especialment castigat per la crisi sanitària i ajuden al manteniment dels negocis.

L’alcalde s’ha mostrat especialment preocupat per les conseqüències que la paralització de l’activitat puga tindre en el sector comercial i hostaler de la localitat “en un moment en què havíem aconseguit un model de ciutat viva, diversificant l’economia en l’àmbit de l’oci i la gastronomia, i amb una oferta de comerç variada i potent, sempre lluitant davant la competència de les grans superfícies”. Per este motiu, l’equip de govern ha acceptat la proposta llançada des del sector comercial de la ciutat per a crear els Vilabonos Comerç Vila-real.

La iniciativa, que està en fase d’estudi per a la seua aplicació pràctica a través d’alguna plataforma online, consistirà en el fet que els establiments que decidisquen adherir-se posen a la venda bons per a compres a compte de productes o serveis, amb ofertes o descomptes especials, que els clients podran canviar en el moment en què l’activitat del sector comercial i hostaler torne a la normalitat. “Es tracta d’ajudar a superar esta situació de paràlisi que patix un sector com el del comerç i l’hostaleria que compta amb empresaris i treballadors molt sacrificats i que ara han hagut de deixar els seus negocis totalment inactius”, subratlla José Benlloch.

L’Ajuntament, de la mà d’hostalers i comerciants, està estudiant a través de quina plataforma es podrien posar a la venda estos bons que permetrien, per exemple, adquirir un sopar o un menjar en un restaurant per endavant, o qualsevol altre tipus de producte comercial que després es canviaria en el moment en què els establiments tornen a l’activitat.

“Creiem que és una bona iniciativa per a salvar a un sector que és imprescindible en el nostre model d’una ciutat per a treballar, viure, gaudir i conviure; i per als establiments és una forma de fidelitzar als seus clients, de dir-los que, si els ajuden a superar esta situació, continuaran ací treballant per a oferir-los els millors productes i serveis”, ha conclòs l’alcalde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.