fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 contractar脿 vuit persones majors de 30 anys a trav茅s del programa EMCORP

Benicarl贸 contractar脿 vuit persones majors de 30 anys a trav茅s del programa EMCORP

Els perfils demandats seran 5 empleats administratius i tres conserges. Les persones interessades han d’estar inscrites com a demandats d’ocupaci贸 en el centre LABORA de Vinar貌s.

La Regidoria de Promoci贸 Econ貌mica de l’Ajuntament de Benicarl贸 contractar脿 sis persones desocupades majors de 30 anys a trav茅s del programa EMCORP per al foment de l’ocupaci贸, finan莽at per LABORA amb una subvenci贸 de 69.274,31 euros i una aportaci贸 municipal de 2.908,57 euros. Els contractes tindran una durada de sis mesos a jornada completa i donaran prefer猫ncia a col路lectius de dif铆cil inserci贸 laboral, com ara majors de 45 anys i persones en situaci贸 d’atur de llarga durada.

En concret, es contractaran 5 administratius amb tasques d’atenci贸 al p煤blic (CNO 45001019) i tres conserges (CNO 58331022). En el cas dels administratius, ser脿 necess脿ria la titulaci贸 en ESO i coneixements d’ofim脿tica. Per als conserges caldr脿 acreditar una experi猫ncia m铆nima de sis mesos.

Aquelles persones que estiguen interessades han de tindre almenys 30 anys i han d’estar inscrites a LABORA com a demandants d’ocupaci贸 en les dos categories descrites.

Leave a Reply

Your email address will not be published.