fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Labora busca 175 persones a Pen铆scola per a treballar en ZT Hotels

Labora busca 175 persones a Pen铆scola per a treballar en ZT Hotels

Les contractacions s贸n per a la campanya de Setmana Santa i estiu.

La cadena ZT Hotels contractar脿 a 175 persones a trav茅s del portal GVAJobs del Servei Valenci脿 d’Ocupaci贸 i Formaci贸 (Labora) per als seus Hotels de Pen铆scola.

Els llocs de treball oferits s贸n: 100 ajudants de cambrer o cambrera, 45 ajudants de cuina, 25 auxiliars de pis i neteja i 5 ajudants de recepci贸. Les persones interessades han d’inscriure’s en les ofertes a trav茅s del portal GVAJobs de Labora.

Dels aproximadament 175 llocs que han demanat cobrir per a Setmana Santa i estiu, la cadena ZT Hotels oferir脿 40-50 d’ells en paquets amb allotjament, per a la resta es busquen persones de la zona. Els perfils demandats s贸n els seg眉ents:

Ajudant de cambrer/a: Se sol路licita nivell formatiu ESO i es valora el coneixement d’idiomes, aix铆 com la formaci贸 en manipulaci贸 d’aliments, atenci贸 al p煤blic i cursos de cambrer. Les funcions del lloc s贸n les seg眉ents: servir desdejunis, menjars i sopars, restaurants tem脿tics i servei de minibar i room service. Les persones aspirants han d’inscriure’s en GVAJobs l’oferta n煤m. 520978.

Ajudant de cuina: Es requereix nivell formatiu ESO i es valorar脿 el coneixement d’idiomes. Les funcions a realitzar s贸n: elaboraci贸 i recepci贸 de comandes, gesti贸 de productes i neteja de cuina. Les persones que desitgen inscriure’s han d’apuntar-s’en GVAJobs l’oferta n煤m. 520961.

Auxiliar de pisos i neteja: Es necessita nivell formatiu equivalent a ESO i es valorar脿 el coneixement d’idiomes i les habilitats socials. Les tasques del lloc s贸n: funcions auxiliars de neteja d’habitacions i 脿rees externes i internes de l’hotel. Els candidats han d’inscriure’s en GVAJobs l’oferta n煤m. 520959.

Ajudant de recepci贸: Se sol路licita Diplomatura en Turisme o formaci贸 en Gesti贸 d’Allotjaments Tur铆stics, aix铆 com el nivell B1 d’angl茅s i es tindran en compte els coneixements de franc茅s i alemany. Es valorar脿 tamb茅 altres aspectes com habilitats socials i coneixements inform脿tics a nivell d’usuari. Entre les funcions del lloc estan l’atenci贸 al p煤blic en recepci贸 i la col路laboraci贸 en la cust貌dia d’objectes de valor i diners. Les persones interessades han d’apuntar-s’en GVAJobs l’oferta n煤m. 520990.

ZT Hotels 茅s una cadena hotelera que gestiona diversos establiments situats al mediterrani espanyol, oferint dos Hotels urbans amb encant a Barcelona i tres Hotels de platja a Pen铆scola, que romanen oberts tot l’any.

Els establiments situats a Pen铆scola s贸n l’Aparthotel Acuasol (3E actual, per貌 4E a partir de juny), l’Hotel & Spa Pen铆scola Plaza Suites (4 E actual, per貌 4 Sup. a partir de juny) i el conjunt d’Apartaments Tur铆stics Jardins del Pla莽a.

ZT Hotels compta amb una plantilla composta aproximadament per uns 500 treballadors. Amb la seua col路laboraci贸 amb Labora, ZT Hotels pret茅n seleccionar nou personal per a refor莽ar els seus serveis d’atenci贸 per als per铆odes vacacionals amb major demanda tur铆stica.

  1. Estoy interesada en obtener uno de los puestos citados en el anuncio.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.