fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Labora busca 175 persones a Peníscola per a treballar en ZT Hotels

Labora busca 175 persones a Peníscola per a treballar en ZT Hotels

Les contractacions són per a la campanya de Setmana Santa i estiu.

La cadena ZT Hotels contractarà a 175 persones a través del portal GVAJobs del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) per als seus Hotels de Peníscola.

Els llocs de treball oferits són: 100 ajudants de cambrer o cambrera, 45 ajudants de cuina, 25 auxiliars de pis i neteja i 5 ajudants de recepció. Les persones interessades han d’inscriure’s en les ofertes a través del portal GVAJobs de Labora.

Dels aproximadament 175 llocs que han demanat cobrir per a Setmana Santa i estiu, la cadena ZT Hotels oferirà 40-50 d’ells en paquets amb allotjament, per a la resta es busquen persones de la zona. Els perfils demandats són els següents:

Ajudant de cambrer/a: Se sol·licita nivell formatiu ESO i es valora el coneixement d’idiomes, així com la formació en manipulació d’aliments, atenció al públic i cursos de cambrer. Les funcions del lloc són les següents: servir desdejunis, menjars i sopars, restaurants temàtics i servei de minibar i room service. Les persones aspirants han d’inscriure’s en GVAJobs l’oferta núm. 520978.

Ajudant de cuina: Es requereix nivell formatiu ESO i es valorarà el coneixement d’idiomes. Les funcions a realitzar són: elaboració i recepció de comandes, gestió de productes i neteja de cuina. Les persones que desitgen inscriure’s han d’apuntar-s’en GVAJobs l’oferta núm. 520961.

Auxiliar de pisos i neteja: Es necessita nivell formatiu equivalent a ESO i es valorarà el coneixement d’idiomes i les habilitats socials. Les tasques del lloc són: funcions auxiliars de neteja d’habitacions i àrees externes i internes de l’hotel. Els candidats han d’inscriure’s en GVAJobs l’oferta núm. 520959.

Ajudant de recepció: Se sol·licita Diplomatura en Turisme o formació en Gestió d’Allotjaments Turístics, així com el nivell B1 d’anglés i es tindran en compte els coneixements de francés i alemany. Es valorarà també altres aspectes com habilitats socials i coneixements informàtics a nivell d’usuari. Entre les funcions del lloc estan l’atenció al públic en recepció i la col·laboració en la custòdia d’objectes de valor i diners. Les persones interessades han d’apuntar-s’en GVAJobs l’oferta núm. 520990.

ZT Hotels és una cadena hotelera que gestiona diversos establiments situats al mediterrani espanyol, oferint dos Hotels urbans amb encant a Barcelona i tres Hotels de platja a Peníscola, que romanen oberts tot l’any.

Els establiments situats a Peníscola són l’Aparthotel Acuasol (3E actual, però 4E a partir de juny), l’Hotel & Spa Peníscola Plaza Suites (4 E actual, però 4 Sup. a partir de juny) i el conjunt d’Apartaments Turístics Jardins del Plaça.

ZT Hotels compta amb una plantilla composta aproximadament per uns 500 treballadors. Amb la seua col·laboració amb Labora, ZT Hotels pretén seleccionar nou personal per a reforçar els seus serveis d’atenció per als períodes vacacionals amb major demanda turística.

  1. Estoy interesada en obtener uno de los puestos citados en el anuncio.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.