fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda publica les bases de les ajudes a empreses i a persones desocupades per a fomentar la contractaci贸

Onda publica les bases de les ajudes a empreses i a persones desocupades per a fomentar la contractaci贸

L’Ajuntament oferir脿 ajudes de fins a 4.500 鈧 per contracte indefinit que creen els empresaris locals

L’Ajuntament d’Onda bonificar脿 a les empreses i aut貌noms, situats a la ciutat, que contracten a ciutadans amb ajudes que oscil路len entre els 500 euros per als contractes d’almenys sis mesos i els 4.500 euros per contracte creat de llarga duraci贸 o indefinit.

Esta iniciativa perseguix fomentar l’ocupaci贸 local estable i de qualitat, alhora que brinda una oportunitat laboral a les persones que tenen m茅s dif铆cil accedir al mercat laboral.

Per aqueix motiu, el programa prioritza les ajudes a les empreses que contracten a ciutadans majors de 50 anys, que tindran 1.000 euros per als contractes de sis mesos i de 4.000 euros per als indefinits. Tamb茅 podran comptar amb ajudes les persones amb diversitat funcional, els joves que s’incorporen al mercat laboral i les fam铆lies monoparentals o amb tots els seus membres en desocupaci贸. A m茅s tindran una bonificaci贸 addicional de 500 euros, les persones en situaci贸 de desocupaci贸 de llarga duraci贸 i que no siguen perceptors de prestacions.

El regidor d’Hisenda i Ocupaci贸, Salvador Aguilella, ha explicat que “des de l’equip de govern popular estem treballant per obrir les portes al mercat laboral a aquelles persones que el tenen m茅s dif铆cil i, alhora, fomentar la creaci贸 de nous llocs de treball entre els nostres empresaris i aut貌noms”.

Tindran una bonificaci贸 els contractes formalitzats a partir de l’1 de gener de 2020 amb les persones desocupades que pertanguen als seg眉ents col路lectius i que estiguen inscrites en l’Ag猫ncia de col路locaci贸 de l’ajuntament, com a requisit indispensable.

Persones majors de 50 anys

Els contractes a ve茂ns i ve茂nes d’Onda majors de 50 anys, que s贸n el col路lectiu amb m茅s dificultats per a trobar una ocupaci贸, tindran ajudes d’entre 1.000 euros i 4.500 euros.

Fam铆lies monoparentals

Els contractes a persones que pertanguen a fam铆lies monoparentals o amb tots els seus membres en desocupaci贸, tindran ajudes de 600 euros per als contractes de sis mesos i de 2.400 euros per als indefinits.

Primera Oportunitat

Les empreses d’Onda que concedisquen la seua primera oportunitat laboral als ve茂ns que manquen d’experi猫ncia laboral relacionada amb la seua formaci贸, aix铆 com persones que busquen la seua primera ocupaci贸, tindran acc茅s a ajudes de 500 鈧 per contracte sis mesos i 2.000 euros per contractes indefinits.

Contractes a persones amb diversitat funcional

L’ajuntament d’Onda tamb茅 concedir脿 subvencions destinades a promoure i facilitar la inserci贸 laboral de persones amb diversitat funcional. Aix铆 les empreses que contracten a ciutadans d’Onda amb diversitat funcional f铆sica, rebran 500 euros per als contractes de sis mesos i de 2.000 euros per als indefinits, que s’incrementaran fins als 4.000 euros per als contractes a persones amb diversitat funcional ps铆quica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.