fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Amparo Marco reconeix en un acte oficial la labor del voluntariat

Amparo Marco reconeix en un acte oficial la labor del voluntariat

Amparo Marco, s’ha comprom猫s a refor莽ar les pol铆tiques socials 鈥減erqu猫 som un govern sensible amb les persones m茅s vulnerables鈥

El sal贸 de plens de l’Ajuntament de Castell贸 ha acollit avui l’acte institucional de reconeixement al voluntariat amb motiu de la celebraci贸, el pr貌xim 5 de desembre, el Dia Internacional dels Voluntaris fixat per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 17 de desembre de 1985. L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha iniciat la seua intervenci贸 reconeixent que les persones i entitats que realitzen tasques de voluntariat 鈥渆s mereixen l’agra茂ment permanent de tota la societat i, sobretot, dels pol铆tics perqu猫 omplen un espai que no omplen les administracions鈥.

[pullquote align=”left” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]鈥渁judar 茅s tot un art que hem d’aprendre, exercitar, informar-nos i preparar-nos鈥漑/pullquote]

Davant un sal贸 de plens ple en un acte convocat per l’Ajuntament junt a la Plataforma del Voluntariat de la Comunitat Valenciana, Marco els ha donat 鈥渓es gr脿cies per fer que la paraula solidaritat cobre tot el seu sentit鈥 i s’ha comprom猫s a refor莽ar, en els pr貌xims quatre anys, les pol铆tiques socials perqu猫, ha dit, 鈥渟om un govern sensible amb la realitat de les persones m茅s vulnerables鈥. De fet, ha indicat, el pressupost de 2016 ja reflectir脿 aquesta aposta per les pol铆tiques de solidaritat i, en concret, en el suport a les ONG.

L’acte ha comptat amb la intervenci贸 del president de la Plataforma de Voluntariat de la Comunitat Valenciana i de Patim, Francisco L贸pez, qui ha reflexionat sobre el paper del voluntariat en la nostra societat. L贸pez ha assenyalat que la 鈥渋dea clau del voluntariat es resumeix que ajudar 茅s tot un art que hem d’aprendre, exercitar, informar-nos i preparar-nos鈥.

.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.