fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora construeix dues noves pistes de futbol i de b脿squet en el districte mar铆tim

Almassora construeix dues noves pistes de futbol i de b脿squet en el districte mar铆tim

La instal路laci贸, amb un pressupost de 36.000 euros, tindr脿 mes de 600 metres quadrats.

Almassora.- Els treballs per a l’adequaci贸 dels terrenys de la nova zona esportiva de la platja d’Almassora, situada en la intersecci贸 dels carrers Pavos i l’Arr貌s, han comen莽at aquesta setmana. Sobre el solar, les m脿quines treballen per a aplanar una extensi贸 d’una mica m茅s de 600 metres quadrats sobre els quals se situaran una pista de futbol i una altra de b脿squet.

A m茅s de l’aplanament i pavimentaci贸 del terreny, l’empresa responsable de les obres pintar脿 l’espai per a delimitar els camps, instal路lar脿 una tanca met脿l路lica, dues porteries i una canastra. El projecte, que compta amb un pressupost de 36.000 euros, forma part dels plans de la Regidoria de Platges per a “incrementar les dotacions esportives i d’oci en la platja, un districte en el qual resideixen moltes fam铆lies que requereixen d’aquest tipus d’espais” ha assegurat la seua responsable, Amaya G贸mez.

L’edil i el regidor d’Esport, Xavier Trenco, han visitat les obres, que van comen莽ar dijous passat. Trenco ha aclarit que la instal路laci贸 de la tanca met脿l路lica al voltant “evitar脿 l’eixida constant de pilotes i, per tant, els problemes derivats, amb el conseq眉ent increment de la seguretat dels xiquets i joves que utilitzaran aquest camp”.

Les pistes estaran obertes al p煤blic en els pr貌xims dies i suposaran el primer dels nous espais esportius del districte. El segon ser脿 el del parc de Tramuntana, que comptar脿 amb una zona verda i una altra de jocs infantils, un aparcament per a turismes i un altre per a acte caravanes i una 脿rea esportiva. Aquest projecte est脿 valorat en 200.000 euros i el consistori confia a comptar amb subvencions d’altres administracions per a sufragar-ho.

El nou parc de Tramuntana aportar脿 continu茂tat a la zona de jocs creada sobre l’arena en aquest mateix punt. En aqueixa ocasi贸, la Ag猫ncia Valenciana de Turisme va aportar 29.993,12 euros dels prop de 60.000 totals, una quantitat que el consistori va invertir en la plantaci贸 de m茅s de 40 palmeres, un llit el脿stic amb corda d’escalada, un gronxador i una passarel路la de fusta. Tamb茅 en el parc de Cigarreta han sigut recentment instal路lats els jocs adaptats que permetran que els xicotets amb mobilitat redu茂da gaudisquen del parc al costat d’altres xiquets.

Leave a Reply

Your email address will not be published.