fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Patronat de Festes garanteix la m脿xima transpar猫ncia per a aclarir les despeses de la Magdalena

El Patronat de Festes garanteix la m脿xima transpar猫ncia per a aclarir les despeses de la Magdalena

El Consell Rector tornar脿 a reunir-se dimarts que ve dia 26 per a analitzar totes les factures de la Junta de Festes.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco; la regidora de Festes, Sara Us贸, i la regidora de Cultura, Ver貌nica Ruiz, han assistit avui al Consell Rector del Patronat Municipal de Festes que s’ha reunit per a con猫ixer l’estat del pressupost del Patronat Municipal i aprovar les bases per a l’elecci贸 de reines i dames de la ciutat, entre altres assumptes.

La gerent del Patronat de Festes, Silvia Agost, ha presentat un detallat informe sobre la situaci贸 del pressupost de despeses del patronat en el qual es conclou que de gener a juny d’enguany s’ha produ茂t una desviaci贸 dels cap铆tols II, Despeses corrents en b茅ns i serveis, i IV, Transfer猫ncies corrents, “la quantia de les quals supera en 241.489,13 euros el pressupost de despeses. Aquesta desviaci贸 procedeix principalment dels actes programats en Magdalena i les causes principals s贸n la no previsi贸 de les infraestructures necess脿ries per a cada acte, la suspensi贸 del Preg贸 Infantil per raons meteorol貌giques, els serveis extraordinaris per errors de previsi贸, els premis no pressupostats aix铆 com altres actes no inclosos en la previsi贸 de despeses de la Junta de Festes”.

En el marc de la decisi贸 que ha pres el Govern Local de gestionar aquesta situaci贸 amb la m脿xima transpar猫ncia, avui s’ha decidit convocar una reuni贸 extraordin脿ria del Consell Rector del Patronat Municipal de Festes per a dimarts que ve 26 de juliol, en la qual es posaran a la disposici贸 de tots els membres del consell totes les factures que s’han rebut per serveis i despeses contractades durant les festes de la Magdalena amb l’objectiu que puguen contrastar-les una a una.

Elecci贸 de reines i dames de la ciutat

D’altra banda, s’han aprovat les bases per a l’elecci贸 de reines i dames de la ciutat, en les quals es determina que ser脿 elegible com a Reina de les Festes o Dama de la Ciutat qualsevol dona d’entre 18 i 35 anys, empadronada a Castell贸, que estiga o haja estat vinculada a les Festes, havent exercit qualsevol c脿rrec en una comissi贸 de sector. En el cas de la Reina i Dames infantils, els requisits s贸n els mateixos i varia l’edat, que ha de ser d’entre 8 i 11 anys.

El termini per a la presentaci贸 de candidatures ser脿 enguany del 18 de juliol al 4 d’agost. Les aspirants a Reina i Dames de la ciutat hauran de presentar, entre una altra documentaci贸, diverses fotografies i un v铆deo explicant la seua traject貌ria festera i personal i per qu猫 volen representar a la ciutat. El jurat es reunir脿 el primer divendres d’agost i elevar脿 la seua proposta a l’alcaldessa perqu猫 procedisca a nomenament de les representants de les festes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.