fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els populars de Castelló denuncien “la brutícia i les destrosses que va deixar el míting podemita del dissabte en el Ribalta”

Els populars de Castelló denuncien “la brutícia i les destrosses que va deixar el míting podemita del dissabte en el Ribalta”

El Grup Municipal pregunta al bipartit “quant costa la neteja i reposició i si anem tindrem que pagar-ho tots els contribuents”.

Els regidors del Grup Municipal Popular han denunciat avui “la brutícia i les destrosses en plantes i arbustos que va deixar el míting podemita organitzat dissabte passat a la tarda en el passeig de cotxes del Parc Ribalta”.

El portaveu adjunt popular, Juan José Pérez Macián, ha sol·licitat en la Comissió de Drets i Serveis un informe sobre el cost de neteja i de la reposició de la jardineria “i que ens aclarisquen si tot això ho anem a haver de pagar entre tots els contribuents castellonencs”.

Pérez Macián ha insistit que “les ordenances municipals obliguen als organitzadors d’un acte públic a deixar el lloc en perfectes condicions, tal com l’hi van trobar” pel que ha afegit “ens sembla molt greu que hàgem de carregar tots els castellonencs amb aquestes despeses”.

I és que l’edil popular ha recordat que el míting “havia estat organitzat per les formacions polítiques de Podem, Compromís i Esquerra Unida i allí es va poder veure als tinents d’alcalde de Compromís i al propi vicealcalde”.

D’altra banda, els populars també han sol·licitat còpia de l’autorització de Patrimoni de la Generalitat per permetre “la invasió del passeig de cotxes al parc Ribalta, de camions, furgonetes i altres vehicles a motor en la tarda del passat dissabte 11 de juny per a la preparació d’aquest mateix míting”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.